Споделете българската красота – имаме с какво да се гордеем - България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Авг
24
Споделете българската красота – имаме с какво да се гордеем
ДАТА: Oт 24 Август 2014 до 31 Август 2014 МЯСТО:
Добави в календара
Споделете българската красота – имаме с какво да се гордеем
Източник: instagram

В разгара на лятото социална кампания цели да събере и популяризира красотата на България във всичките й цветове и форми. Кампанията се провежда в социалната мрежа Инстаграм*, като всички снимки с хаштага #feelgoodinbg могат да бъдат разгледани и на създадения за целта сайт – вижте тук.


Кампанията ще продължи до края на август като в началото на всяка седмица – 24 и 31 август на случаен принцип ще бъде теглена и награда от организаторите – ваучер за фотографски услуги на стойност 150 лв., а в края на месеца и голяма награда.


Можете да участвате като:


1. Последвате @feelgoodinbg в Инстаграм.
2. Качете вашата снимка представяща дефиниция ви на „Българска красота” в избрана от вас форма и цвят в Инстаграм.
3. Добавете хаштаг #feelgoodinbg и я направете публична.


Сайтът и хаштага си поставят амбициозната цел да съберат на едно разнообразни снимки от цяла България, представящи красотата на страната ни във всичките и лица и нюанси: красивата природа - планини, морета и реки, женската красота и какво ли още не. Лятото е период за почивки, пътуване и приключения съответно, и много снимки, с които може да участвате.


В днешно време интернет стана място за какво ли не, но е трудно да си припомняме ежедневно колко красота крие страната ни, вместо да въздишаме по чужди места. Имаме с какво да се гордеем! Чрез събирането на снимките можем да припомним на света и най-вече на нас самите, че в България има какво да се види.


Към момента проектът се радва на нарастващ интерес – повече от 200 снимки от разнообразни кътчета на страната могат да бъдат разгледани в Инстаграм профила (тук) или тук. Част от тях може да видите и на страницата във Facebook: https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-beauty-feelgoodinbg


*Инстаграм е мобилно приложение, което ти позволява да правиш разнообразни снимки и да ги споделяш с приятели. Това, което прави Инстаграм толкова популярен са вградените филтри, които можеш да приложиш към всяка снимка. Потребителите на инстаграм имат също възможност да добавят тагове към снимките.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин