Stand-up comedy night с Боги Бейков в Студио 5 - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Ное
24
Stand-up comedy night с Боги Бейков в Студио 5
ДАТА: 24 Ноември 2014 ЧАС: 21:00 МЯСТО:
Добави в календара
Stand-up comedy night с Боги Бейков в Студио 5
Източник: Студио 5

Ден: 24 ноември 2014 г. (понеделник)
Час: 21.00 часа
Вход: 8 лв.


Стендап комедията се развива с пълна сила в България,  и по-точно на сцената на Studio 5. На 24ти ноември от 21:00 ще ни гостува Боги Бейков, който, ни е познат от група Смешниците. Боги Бейков е известен на публиката с невероятното си чувство за хумор и не толкова невероятното си чувство за такт и срам.


По уникален начин той споделя преживявания от традиционния селски бит по време на травмиращото си детство, жалките и морално противоречиви студентски години и блестящата си кариера, която се очаква да доживее в следващите 10-15 години. 


Боги ще Ви разсмее искрено, ще Ви накара да се замислите за някои неща и ще ви напомни, че всяко нещо може да се погледне от забавна перспектива дори и анатомично неправилната му и стряскаща малки животни глава. Това шоу от повече от час включва изцяло нов материал, на който гостите ще могат да се насладят в уникална комбинация от standup и музикална комедия.


Резервирайте местата си на тел:  02/ 963 12 54 или  0887 934 335 (след 14ч). Ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5, следете програмата на клуба тук или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин