Stand-up комедия с група Смешници и ACE Karaoke с KJ Kris - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Ное
21
Stand-up комедия с група Смешници и ACE Karaoke с KJ Kris
ДАТА: 21 Ноември 2014 ЧАС: 20:00 МЯСТО:
Добави в календара
Stand-up комедия с група Смешници и ACE Karaoke с KJ Kris
Източник: Социална мрежа

За първи път в България stand-up комедия и караоке се обединяват в едно надъхващо и електризиращо шоу, в което комиците от група Смешници ще си разменят микрофона и сцената с най-запалените певци от публиката!


Кой ще е по-смешен?
Кой ще се изложи повече?
Кой ще спечели сърцата и аплодисментите?
Елате на 21 ноември (петък) и ще разберем :)


Вход: 5 лв.


Група "Смешници" са познати още като "Българска stand-up комедия", защото са първата група за авторска, българска stand-up комедия в най-добрите традиции на жанра. Обединени от любовта към смешното, всеки от тях дава своя забавен коментар върху актуалните събития и съвременното градско ежедневие.


Откровените истории не само ще ви разсмеят, но и ще ви накарат да се припознаете в тях. А форматът на вечерта, в който всеки комик излиза на сцената за по 15 минути, гарантира разнообразие на темите и комедийните стилове, в които всеки да припознае собственото си чувство за хумор. Вижте събитието.


АCE Karaoke, начело с KJ Kris, вече десет години правят най-успешните караоке партита в България. От 2005 г. до момента имат над 4200 участия на клубната сцена, пиано барове, радио и телевизионни предавания в България и Великобритания.


Каталогът съдържа 190,000 лицензирани песни на английски - от най-популярните класики до най-големите екзотики, както и 900 известни български песни, специално адаптирани за караоке от тях самите. Следете най-добрите караоке партита с ACE Karaoke и KJ Kris тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин