Summer Summary - изложба - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юли
28
Summer Summary - изложба
ДАТА: Oт 28 Юли 2016 до 31 Август 2016 ЧАС: 19:00 МЯСТО:
Добави в календара
Summer Summary - изложба

Галерия „Credo Bonum” представя Summer Summary  - изложба на Евгени Батоев, Ирина Георгиева, Вера Гоцева – Lomovera, Калина Димитрова , Правдолюб Иванов, Светлана Мирчева,  Лора Муховска, RassimM®

Откриване: 28 юли 2016 г., четвъртък, 19:00 ч.

В изложбата с живопис, рисунки, фотография, обекти и колажи участват: Евгени Батоев, Ирина Георгиева, Вера Гоцева – Lomovera, Калина Димитрова, Правдолюб Иванов, Светлана Мирчева, Лора Муховска и Rassim®

За втора поредна година, галерия Credo Bonum представя своята т. нар. „лятна изложба”, която сме нарекли Summer Summary (в превод: лятото на кратко или лятно резюме).

Истината е, че чакаме лятото през по-голямата част от годината. За нас то е време, в което се движим или стоим в покой, време в което се освобождаваме от ненужни обвивки, в което топлите вечери и нощи, като че ли нямат край. Лятото е време за пътуване и вглеждане в пейзажа наоколо и вътре в нас. Време, в което правим равносметки и нови планове, започваме връзки и бягаме от тях. Лятото е свобода. В същото време, лятото е утопия, мечта за загубената страна на щастието Аркадия. Лятото е мираж, зад който често пъти прозират очертанията на действителността, от която е трудно да се скрием.

В изложбата участват 8 водещи български съвременни артисти, които правят своя специфична визуална интерпретация на идеите за пътуването, свободата, лекотата и контактът с природата, състояния толкова характерни за този период на годината. Често пъти зад привидната лекота в интерпретациите им, се крие тревога и тъга, от неизвестното, което предстои.

Изложбата ще продължи до 31 август и може да се види от понеделник до петък от 11.00 до 19.00 ч. и събота и неделя от 15.00 до 19.00 ч.

Работно време на галерията:
пон. – пет.: 11.00 - 19.00 ч.
съб. и нед.: 15.00 - 19.00 ч.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин