Светът на мебелите и Техномебел - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Апр
21
Светът на мебелите и Техномебел
ДАТА: Oт 21 Април 2015 до 25 Април 2015 МЯСТО:
Добави в календара
Светът на мебелите и Техномебел

В дните от 21 до 25 април в Интер Експо Център изложенията в сектора на дървообработващата и мебелната промишленост ще бъдат домакини на редица събития и на участници от Източна и Централна Европа.


Към момента компаниите са близо 150, като те ще представят над 300 фирми от 29 страни.


Какво ново


„Сред водещите събития в програмата е конкурсът „Българска мебел на годината“, който организираме заедно с партньорите ни за пета поредна година от БКДМП и сп. MD – мебелен дизайн“, каза Ивайло Иванов. Освен това за втора поредна година ИЕЦ заедно с БКДМП организира посещение на бизнесмени от чужбина - hosted buyers. Към момента има потвърждение на 60 търговци от 10 страни (Англия, Гърция, Йордания, Босна и Херцеговина, Германия, Белгия, Катар, Италия, Ирак).


Също така дизайнерите от Българска група за дизайн ЧЕРГА и тази година ще правят безплатни консултации за интериорен и продуктов дизайн, а за първи път ще направят презентация на 3D печат като техника за прототипиране. На 24-и дизайнерите планират и лекционен панел на интересни и актуални теми.


В програмата влизат и „Инфо ден“, на 21 април браншовата камара ще информира посетители и изложители за европрограмите и сертификацията на фирмите от сектора, а на 23-и организира форум „Маркетингови инструменти и управление на бранд“, като лекторите ще бъдат представители на ИКЕА и на ЛТУ.


За посетителите ИЕЦ и БКДМП организират анкетна игра, с която петима от тях ще спечелят ваучер на стойност 500 лв. за покупка на продукти от фирмите изложители. Богата продуктова гама и време за срещи


Целите тази година на Техномебел и Светът на мебелите отново са пределно ясни – пет дни за b2b срещи със специалисти от страната и чужбина, професионални форуми, демонстрации, време за дискусии и качествени посетители.


На Техномебел посетителите ще могат да видят широка гама от продукти, нови технологии и тенденции в сферата на дървообработването и мебелното производство, а Светът на мебелите предлага всички видове мебели и мебелни аксесоари в различни стилове и дизайни.


Повече информация за изложенията  може да намерите тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин