T.R.A.P. Fest Open Air: Музика, Творчество, Вдъхновение - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ 3e-News Insmarket Jenite Div OperationKino Sporta FitWell Sportuvai Peika NasamNatam Sever Programata Doctoronline Kulinar Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Май
24
T.R.A.P. Fest Open Air: Музика, Творчество, Вдъхновение
ДАТА: 24 Май 2017 ЧАС: 11:00 МЯСТО:
Добави в календара
T.R.A.P. Fest Open Air: Музика, Творчество, Вдъхновение

“T.R.A.P. Fest Open Air: Музика, Творчество, Вдъхновение “
на 24 май в “Маймунарника”


Фондация “Тротоара” представя и подарява цял ден празник за младежите в София с безплатни работилници, уъркшопи и концерт!


Поканени са всички до 18 г. и всички, които се чувстват на толкова!


На 24 май в Борисовата градина Фондация “Тротоара” представя за първи път напълно безплатен, забавен и вдъхновяващ “T.R.A.P. Fest Open Air: Музика, Творчество, Вдъхновение“. Еднодневният фестивал е част от поредицата събития организирани от “Тротоара”, предназначени за младежи до и над 18 годишна възраст. Началото е в 11.00 ч., когато в клуб “Маймунарника” в Борисовата градина на открито ще стартират различни по теми, стил и вдъхновение работилници. Те ще са обособени по зони така, че младите хора с различни интереси да открият по нещо за себе си, да опитат и се докоснат до различни видове изкуства, спорт и игри. Работилниците ще са в областите: хенд-мейд арт, рисуване, музика, актьорско майсторство, танци, литература, настолни игри, екология, велосипеди и други. За ментори са поканени хора с опит и най-вече с желание да работят именно за младите. Младежите ще имат възможност да се включат в творческите дейности и да участват активно в създаването на нещо, което ще могат да си вземат за спомен. Фестивалът ще завърши с много музика с доброволното участие на млади и чувставащи се такива банди, а началото на концерта е от 18.00 ч. Ще чуем групите P.I.F. & Frappe, The Lefties, Leever, Dreg Starz, Heartz Beat, а вероятно ще се присъединят и още млади банди, които в лицето на Фондация “Тротоара” ще намерят съмишленик и възможност за изява пред публика.


Входът за “T.R.A.P. Fest Open Air: Музика, Творчество, Вдъхновение “ на 24 май от 11.00 до 22.30 ч в “Маймунарника” е безплатен за всички!


Събитието се организира от Фондация “Тротоара”, чийто екип споделя своята идея и мисия: “Да вдъхновим младите хора да вярват в себе си, да създават, да изграждат ценности, да се развиват като личности и активни членове на своята общност. Вярваме, че младите трябва да бъдат насърчавани да развиват своите умения и таланти, а също активно да откриват нови, като участват в различни програми, проекти и обществени инициативи в областта на музиката, изкуството, литературата, образованието и екологията.”


Фондация “Тротоара” си поставя и амбициозната задача да отвори врати едно различно, ново и напълно безплатно пространство за младите, наречено T.R.A.P. Това е физическо място, където общуването, вдъхновението и творчеството в различни области ще се случват с пълни сили. Място, където ще могат да се провеждат репетиции, срещи, кръжоци, работилници и други дейности - напълно безплатно за тях.


Организаторите и всички участници в събитието на 24 май ще са там на абсолютно доброволни начала. На място ще има поставена кутия за дарения за ремонт на мястото T.R.A.P. и ще се предлагат тениски средствата, от които също ще са за T.R.A.P.


Неговата локация вече е известна, а ТУК можете да видите и как изглежда то преди да стартира ремонта. Част от необходимата сума вече е събрана, а при желание, всеки може да се включи с дарение. Те могат да са в продукти (от строителни фирми и други), т.е. не непременно в пари. Повече вижте ТУК.


Амбицията на “Тротоара” е мястото да е готово и активно в края на м.октомври 2017 г. и ни напомнят, че “всеки който подкрепя младите инвестра в бъдещето”.


Темите на работилниците:

Музика и Ритъм – участниците ще имат възможност да се опитат да свирят на различни музикални инструменти, да открият ритъма в себе си, да опитат интерактивни игри, свързани със създаване на музика

Актьорско майсторство – ще се запознаят с основни техники в актьорското майсторство и ще се докоснат до театралното изкуство


Боди Марблинг – е най-новият фестивален тренд. Всеки желаещ ще се сдобие с еднодневна татуировка, направена от бои на водна основа, чрез алтернативен метод в рисуването

Направи си настолна игра – всеки ще има възможност да се запознае с настолните игри и да нарисува и създаде своя собствена


Литература и стори борд – участниците ще работят по кратък сценарий, адаптация на известни български творби и ще превърнат всяко произведение в кратък сториборд

Рисуване с къна – ще се докоснат до това изкуство


Велоработилница – младежите ще получат основни знания и практика за това как се настройва велосипед


Ирландски танци – уъркшоп по ирландски танци


Как се пее караоке – основните техники при пеенето на караоке, както и как се използва микрофон


Астрономия – на място в “Маймунарника” ще има поставен телескоп и гостите ще имат възможност да видят небесните тела


Изработка на хенд-мейд неща – гривни, чанти, кукли, обици, украшения, дрехи, кецове, магнити, които всеки ще може да направи сам от отпадъчни и други материали.


Програма – концерт:
18:00 - 18:20 - Heartz Beat
18:35 - 19:10 - Leever
19:25 - 20:10 - Dreg Starz
20:25 - 21:20 - The Lefties
21:35 - 22:30 - P.I.F.


На място ще има и томбола с поощрителни награди, а следващото интересно събитие-проект на “Тротоара” ще е организиране на Фотографски конкурс за младежи до 18 годишна възраст /от 10 май до 9 юли 2017г/ и Фото изложба с най-добрите форографии.

Коментирай
Други събития
Яну
20
-
Яну
21
Фестивал "Зимна приказка"
Фестивали София, България
Добави в календара
Абонирайте се за нашия бюлетин