Тънкостите на коучинг уменията - коучинг мастър клас - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Май
14
Тънкостите на коучинг уменията - коучинг мастър клас
ДАТА: 14 Май 2016 ЧАС: 09:30 МЯСТО:
Добави в календара
Тънкостите на коучинг уменията - коучинг мастър клас

Изкуството в коучинг уменията


Задълбочената и обстойна програма за групова супервизия и менторство, създадена и предлагана екслузивно от Ноубъл Манхатан Коучинг, специално предвид нуждите на коучинг професионалисти, HR мениджъри, лидери и други професионалисти, желаещи да развият практическите си умения в областта на Executive Coaching, Персонален Коучинг и Екипен Коучинг, ви приветства отново и този месец.

Стандартният график е втората събота на календарния месец.


Графикът на майсторските класове е публикуван тук.

През май:
Кога: 14-ти май, събота; от 9:30 ч. до 16:30 ч.
Къде: ул. Джеймс Баучер, 76-А, Hill Tower Business Center, ет. 3, залата на БрейнТръст


През юни:
Кога: 11-ти юни, събота; от 9:30 ч до 16:30 ч.
Къде: ул. Джеймс Баучер, 76-А, Hill Tower Business Center, ет. 3, залата на БрейнТръст

** Посетители за първи път:
За да се включите, моля, следвайте указанията за регистрация и заплащане, описани тук.


** За редовните студенти по програмата:
както обикновено, потвърдете участието си на studentsupport@coaching-in-bulgaria.com


Какво е Коучинг Мастър Клас и за кого е предназначен?
Това е задълбочена и обстойна програма за развитие на практически коучинг умения. Провежда се в група под супервизията на водещ Мастър коуч и се организира от Ноубъл Манхатан Коучинг – водещата европейска коучинг компания, една от трите световни лидери в областта.
Програмата е създадена специално с цел да отговори на потребностите на коучинг професионалисти, HR мениджъри, бизнес лидери, ръководители на екипи в организации и специалисти, желаещи да развият практическите си умения в областта на Executive Coaching, Персонален Коучинг и Екипен Коучинг.


За тези от вас, които до този момент не са преминавали през специално коучинг обучение, но  се занимават с управление на хора, Коучинг Мастър Клас в София представлява безопасна среда, в която може да развиете богата гама от умения, инструменти и техники и да разширите своя набор от вече съществуващи умения.


Какво представлява цялостната програма за Коучинг Мастър Класове в София?
• Груповата учебна среда на Майсторските класове позволява на участниците да се движат със собствено темпо в развиването на своите умения в сферата на ‘‘executive’’ и/или екипен коучинг.
• Програмата е специално предвидена за нуждите на коучинг професионалисти, HR мениджъри, лидери, и други специалисти, желаещи да развият практическите си умения в областта на Executive Coaching, Персонален Коучинг и Екипен Коучинг.
• Майсторските класове са интензивни целодневни обучения по коучинг умения и се провеждат веднъж в месеца.
• Програмата е изцяло присъствена и изцяло с практическо-приложна насоченост.
• Ако сте се обучавали за коуч някъде, програмата ще ви помогне да развиете в детайли основните умения, които сте придобили и да надградите способностите си, като почерпите от богатите традиции на Ноубъл Манхатан Коучинг.
• Ако за първи път поемате по пътеката на коучинг обучението, програмата ще ви помогне да почерпите от опита и менторството на водещите в коучинг професията и да придобиете практически коучинг умения.
• При посетени 10 мастър класове в рамките на 12 месеца, участникът придобива допълнителен „Сертификат по Приложен Коучинг”.
• За тези, които към момента се обучават в сертификационни или дипломни коучинг програми, мастър класовете по коучинг ще дадат възможност за обогатяване на придобитите знания и учени, както и за добавяне на допълнителен брой присъствени дни и практика.
• Програмата от майсторски класове е подходяща и за професионалисти от всички браншове, които желаят да придобият практическа представа за приложението на коучинг умения в работата им с хора или екипи.
• Обученията са на български език.
• Можете да се включите в програмата по всяко време, като присъствате на следващата възможна дата.


Повече информация за това събитие и други новини от света на коучинга ще откриете тук.


Отзиви за Коучинг Мастър Клас от наши студенти:
Александра Ангелова, мениджър във водеща международна финансова институция; Александра е в процес на дипломиране като професионален коуч по Дипломната Програма за Лайф и Бизнес Коуч, и участва в допълнителен брой присъствени практически майсторски класове по коучинг:
„Майсторските класове по коучинг на Noble Manhattan България са невероятна възможност за учене чрез практика. Форматът на обучението и хората, които се събират, създава ползотворна среда за развиване на коучинг уменията от три различни перспективи, гледната точка на коуча, ролята на клиента и наблюдателя на процеса. Аз съм изключително благодарна за възможността и съм много доволна от целия процес, тъй като ми помага да се превърна в коуча, който искам да бъда. Благодаря!“


Вижте повече информация затова Какво е коучинг?

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин