Търси се История с велосипед - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юли
28
Търси се История с велосипед
ДАТА: 28 Юли 2014 ЧАС: 19:00 МЯСТО:
Добави в календара
Търси се История с велосипед
Източник: viewsofia

До 22 юли се събират авторски разкази на тема „История с велосипед“, 10 от които ще бъдат прочетени в рамките на юлското издание на "Пощенска кутия за приказки".


Събитието ще бъде на 28 юли, от 19:00 ч., в “One More Кино” в София. А входът е свободен. Това ще бъде финалът на социалната кампания “Аз карам велосипед, последвай ме!”, затова и разказите ще бъдат прочетени от посланици на кампанията.  Сред тях са: Поли Генова, Ивайло Захариев,  Митко Павлов, Рут Колева, Рафи, Дидо от Д2, Димо от ПИФ и водещите от БНТ: Анна Ангелова, Мария Андонова и Спас Кьосев.


Най-завладяващите истории ще получат подаръци от MaxEurope – основен партньор и съорганизатор на кампанията. Един от авторите ще се прибере вкъщи с нов велосипед и един от тях ще получи ваучер на стойност 100 лв. при пазаруване от фирмения магазин в София MaxBike или електронния магазин Bikesport.bg.


Авторските разкази на тема “История с велосипед” се изпращат на имейл: kutiazaprikazki@abv.bg до 22 юли. Препоръчителен обем до 3 страници, шрифт 12.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин