Таря Турунен с концерт в столицата - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Ное
03
Таря Турунен с концерт в столицата
ДАТА: 03 Ноември 2014 ЧАС: 19:00 МЯСТО:
Добави в календара
Таря Турунен с концерт в столицата

Броени дни ни делят от поредната незабравима среща с Таря Турунен в зала “Универсиада”. Финландската звезда пристига по покана на Loud Concerts в понеделник, 3 ноември. Вратите на залата ще бъдат отворени в 19 часа, а преди Таря, в 19:45 часа, на сцената ще забие младата руска банда Crimson Blue.


Билети за концерта на Таря все още могат да бъдат закупени в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Picadilly, а цената им е 45 лева. В деня на концерта, както и на място на входа на зала “Универсиада”, цената ще бъде 55 лева на билет.


Датата в София е част от турнето в подкрепа на изключително успешния последен студиен албум на Таря Турунен - “Colours In The Dark”, издаден миналата година. Феновете е добре да знаят, че в залата няма да се допуска внасянето на напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети.


Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства. Преди и по време на концерта, в района пред залата и вътре в самата зала ще бъдат обособени специални места, на които ще се предлагат различни видове напитки.


Всички фенове под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От тук може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Теsтамент.


Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала “Универсиада”. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.


Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно,- с придружител и попълнена декларация. И така: шоуто в понеделник, 3 ноември е с начален час 19.45 ч., а вратите на зала “Универсиада” отварят в 19:00 часа.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин