Театрален фестивал „Панаир на младите“ - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ 3e-News Insmarket Jenite Div OperationKino Sporta FitWell Sportuvai Peika NasamNatam Sever Programata Doctoronline Kulinar Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Окт
01
Театрален фестивал „Панаир на младите“
ДАТА: Oт 01 Октомври 2017 до 05 Октомври 2017 МЯСТО:
Добави в календара
Театрален фестивал „Панаир на младите“

 "Х панаир на младите"
SITE-SPECIFIC THEATRE 
5 проекта| 5 дни| 5 локации 


За 10-а поредна година Младежки театър „Николай Бинев“ организира ежегодния театрален фестивал „Панаир на младите“. След успеха на миналогодишното издание и тази година Панаирът е посветен на SITE-SPECIFIC театъра.


Младежки театър ще оживи 5 нетрадиционни пространства, като продуцира реализирането на 5 проекта, избрани на конкурсен принцип. Те ще се осъществят в 5 специфични локации в театъра, за 5 дни в рамките на Панаира – от 1 до 5 октомври.


И тъй като SITE-SPECIFIC театърът е вид сценично представяне, вдъхновено от специфично пространство, то публиката ще навлезе във вътрешността на театъра, за да се потопи в театралните преживявания. Пространствата, които иначе са недостъпни, сега ще бъдат отворени за публиката по време на фестивала. Така например едно от представленията ще се осъществи под кръга на Голяма сцена, където се помещава механизацията за въртене. Друго е климатичната инсталация, която подава въздух за цялата сграда. Ще бъдат включени и нови пространствата, невиждани до сега от масовата публика.


Традиционно, по време на Фестивала, ще бъдат организирани и 2 концерта в „Клуба на актьора“ на изгряващи български музиканти.


Всички желаещи да участват могат да кандидатстват с проектите си от 20 юни до 20 август като попълнят и изпратят формуляра за кандидатстване.


Фестивалът се осъществява с подкрепата на Министерство на културата.


Очаквайте повече подробности и пълните условия за участие на сайта на Младежки театър „Николай Бинев“ както и във Фейсбук страницата наПАНАИР НА МЛАДИТЕ и МЛАДЕЖКИ ТЕАТЪР.

Коментирай
Други събития
Яну
20
-
Яну
21
Фестивал "Зимна приказка"
Фестивали София, България
Добави в календара
Абонирайте се за нашия бюлетин