Два вдъхновяващи концерта за малки и големи от Фортисимо Фамилия - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Фев
25
Два вдъхновяващи концерта за малки и големи от Фортисимо Фамилия
ДАТА: Oт 25 Февруари 2018 до 24 Март 2018 ЧАС: 11:30 МЯСТО:
Добави в календара
Два вдъхновяващи концерта за малки и големи от Фортисимо Фамилия

ПРЕЗ ФЕВРУАРИ И МАРТ МОЖЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ:
“ПРИКАЗКА ЗА ТРИАНГЕЛ И КОНЦЕРТЕН ОРГАН“ и „БЕТОВЕН ДЕВЕТА“


На 25-ти февруари (неделя) от 11:30 часа е първият от трите концерта на Фортисимо Фамилия за февруари и март. „Приказка за триангел и концертен орган“ ще разкрие на малките зрители дошли в зала „България любопитните истории на най- големия и най- малкия музикален инструмент във филхармоничния оркестър. Специален солист на концерта е органист № 1 в България- Велин Илиев. Приказната музикална история е поверена на Деян и Дарин Ангелови, артисти от трупата на Народен театър „Иван Вазов“. А Павел Златаров ще дирижира оркестъра на Софийска филхармония.


На 24-ти март (събота) от 19:00 часа в зала „България“, Фортисимо Фамилия са подготвили специален образователен концерт за възрастни „Бетовен девета“, отново диригент на Софийския филхармоничен оркестър ще бъде Максим Ешкенази. Ана Пападопулу и Юлиан Вергов ще разкрият детайли и тайни от величието и силата на музиката на Бетовен.


Фортисимо Фамилия има своя постоянна публика, радва се на нестихващ интерес и много бързо запълва капацитета на най-голямата ни симфонична зала, зала “България”. „За нас е голяма чест, че концертите ни и този сезон се радват на такъв голям интерес. Нашите почитатели споделят често с нас възхитата си, което ни мотивира да подържаме програмата на нужната висота” - споделя маестро Максим Ешкенази, основател на Фортисимо Фамилия. Програмата на Фортисимо Фамилия за сезон 2017-2018 продължава и през април, когато ще чуем “Приказка за валса” с Лео Бианки и Богдана Трифонова. И ще приключи на 27 май с #отело, концерт за тийнейджъри, с диригент Максим Ешкенази, който ще излезе на сцената в компанията на артистите Захари Бахаров и Весела Бабинова и певицата Михаела Филева, както и младият талантлив баритон Валери Турманов.


Билети за концертите на Фортисимо Фамилия, могат да бъдат закупени на касите на Софийска филхармония, както и онлайн от eventim, ticketsbg, epay.


Програма Фортисимо Фамилия се провежда с любезното съдействие на Фондация Америка за България. 

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин