Трибют на Крис Корнел на група Der hunds в клуб VOID - Пловдив, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Ное
10
Трибют на Крис Корнел на група Der hunds в клуб VOID
ДАТА: 10 Ноември 2017 ЧАС: 21:00 МЯСТО:
Добави в календара
Трибют на Крис Корнел на група Der hunds в клуб VOID

Легендарният рок музикант Chris Cornell сложи край на живота си след концерт в Детройт на 18 май тази година. Няколко дни по-късно, под влиянието на силната емоция, група DER HUNDS започнаха да създават своя трибют в памет на Chris Cornell. След четири месечни усилени репетиции, трибютът беше изсвирен за първи път пред българската публика. Той съдържа над 20 от най-емблематичните парчета на големия рок музикант и е част от националната информационна кампания PROMISE TO SURVIVE (ОБЕЩАНИЕ ЗА ЖИВОТ), в подкрепа на хората с депресия. В сет листата на трибюта бяха включени композиции от всички периоди и групи на Chris Cornell - Soundgarden, Temple of the dog, Audioslave, както и соловите му албуми. Освен големите хитове като Black hole sun, Like a stone, Outshined и др., бандатаще изпълни рядко свирени и много лични песни от соловата кариера на музиканта, като Seasons и Can’t change me.


В паузата между двата сета на трибюта ще бъде излъчен образователен филм на Световната здравна организация (СЗО), посветен на това как да се справяме с депресията и как да помагаме на близките си.


Трибютът и информационна кампания PROMISE TO SURVIVE тръгва в страната с подкрепата на PR Care. При огромен интерес и разпродадени билети ден преди събитието, премина първият концерт в София в клуб Терминал 1. Следващите дати са: 10 ноември в клуб Void - Пловдив, 11 ноември в Бар без име - Бургас, 1 декември в клуб Vintage 33 - Варна и на 2 декември в бар Rocka Rolla – Велико Търново.


Следете събитието във фейсбук

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин