Тук ли си - моноспектакъл - премиера - Пловдив, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Апр
24
Тук ли си - моноспектакъл - премиера
ДАТА: 24 Април 2014 ЧАС: 19:30 МЯСТО:
Добави в календара
Тук ли си - моноспектакъл - премиера

Не пропускайте моноспектакъла - премиера "Тук ли си" с участието на Йоко Захариев (Йоанна) в клуб Библиотека (Пловдив).


Режисьор и сценарист: Радослав Гизгинджиев.


Кога: 24 април 2014 г.


Начало: 19:30 ч.


На 24 април (четвъртък) от 19:30 ч. в клуб "Библиотеката" ще се състои премиерата на моноспектакъла " ТУК ЛИ СИ?", който поредната е част от проекта на Радослав Гизгинджиев - "Любов"


Провокативната изпълнителка на хита „Hypersonic“ и звездата от VIP Brother 2013 – Йоко Захариев ще се превъплъти в жена, която ще разкрие личния си свят, който ще ни зарази с красотата на незабравимата любов – онази, която ни разрушава, въздига, опиянява и все пак – спасява.


Любовта може да има много лица и дори и най-красивите й могат да ни уплашат. Всеки един от нас мечтае за голямата любов, но когато я срещне много от нас се ужасяват от това, че прекрасните неща могат да се окажат непоносима уязвимост. „Работата ми с Йоана беше истинско приключение – и двамата сме интуитивни провокатори и вярвам, че ще достигнем до хората“, така коментира сценаристът и режисьорът на пиесата Радослав Гизгинджиев


Това е третата част от мащабния проект, който ще обиколи големите градове на България през пролетта и лятото. Първият моноспектакъл, който няколко пъти препълни клуб Библиотеката, бе с участието на младия пловдивски актьор Стефан Иванов - „Моето име“, който провокира с дръзкия си текст пловдивската публика.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин