Уиндсърф регата Флора 2015 - Бургас, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юни
08
Уиндсърф регата Флора
ДАТА: Oт 08 Юни 2015 до 30 Юни 2015 МЯСТО:
датата все още не е потвърдена
Добави в календара
Уиндсърф регата Флора
Източник: windsurf-burgas

ВНИМАНИЕ!!! Плануваната регата ФЛОРА 2014 се отлага поради лошите метеорологични условия и недостатъчното вятър за провеждане на гонки фънборд. Извиняваме се, ако по някакъв начин сме причинили неудобство на състезателите. При стабилизиране на времето поемаме ангажимента да предупредим всички клубове и състезатели своевременно!


Уиндсърф клуб Бургас е редовен член на Българска федерация по ветроходство. Понастоящем уиндсърфингът в града се развива единствено от уиндсърф клуб - Бургас. През 1996 г. е основана секция уиндсърфинг при Морски клуб - Бургас. Сега клубът е регистриран като самостоятелно сдружение с нестопанска цел. Възстановена е състезателната дейност.


Уиндсърф клуб Бургас е клуб на съмишленици и приятели. На успехите на клуба се радват всички, към проблемите са съпричастни всички. В клуба цари атмосфера на доверие, разбиране и отговорно отношение към поетите ангажименти. Това е предпоставка за добро представяне на клуба като домакин на републикански и международни състезания.


Уиндсърф клуб Бургас натрупа умения и опит в организирането на състезания по уиндсърфинг. Една от основните дейности, залегнали в програмата на клуба, е организирането на уиндсърф-регати в акваторията на Бургаския залив. От 2000 г. в Бургас  стана традиционна регатата "Флора".


Повече информация за събитието ще намерите тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин