Умиращ трудно – черна комедия със звездни водещи и шоумени - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Окт
24
Умиращ трудно – черна комедия със звездни водещи и шоумени
ДАТА: 24 Октомври 2014 ЧАС: 18:30 МЯСТО:
Добави в календара
Умиращ трудно – черна комедия със звездни водещи и шоумени
Източник: Studio 5

Ден: 24 октомври 2014 г.
Час: 18.30 ч.


След шеметната премиера в Studio 5, черната комедия „Умиращ трудно” продължава успешните си спектакли. На сцената отново ще изгрее звездният екип от ТВ водещи, за да ви покаже какво става: - когато водката, колкото и качествена да е, се налива с лявата ръка и най-вече в безумно количество?  - как когато на жена ви, която от години си е една и съща, й се лепне някакъв мазник тя се превръща в секс бомба?  -  дали роднините и приятелите ви обичат или «обичат» да пият за ваша сметка ? 


Отговорите на тези и други въпроси ще откриете във великолепната черна комедия на най-известният украински автор Анатолий Крим - «Умиращ трудно»  За реализацията на комедията режисьорът Георги Ангелов-Гоби е събрал нестандартен екип от актьори, шоумени и тв водещи. На сцената ще преживяват страсти без много размисли: Косьо Лунгов – „Срещу новините“ - БНТ, Станислава Ганчева– „Денсинг старс“и“Полет над ноща“, Енчо Данаилов- бате Енчо / популярен български актьор и телевизионен водещ на предаването „Кой е по-по-най”, което той води дълги години/,  Асен Кукушев и Петър Попов- екс«Атлас» - автор на хитове като «Кукла», «След нирвана» и много др.


В продължение на спектакъла разбираме, че животът, а и смърта, са забавни и могат да се «преживеят» с усмивка. Резервирайте местата си за този неповторим спектакъл  на тел: 02/ 963 12 54 или 0887 934 335 (след 14ч), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба тук или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката и театърът имат значение.
         

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин