Великден в Пловдив - Пловдив, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Апр
20
Великден в Пловдив
ДАТА: 20 Април 2015 ЧАС: 10:00 МЯСТО:
Добави в календара
Великден в Пловдив
Източник: Мария Ангелова

Всяка година по традиция на деня на Великден огромен козунак около фонтана на площад „Стефан Стамболов” (пред Общината) очаква пловдивчани.


В неделя - 20.04.2014 г., в 10.30 часа Община Пловдив и Дирекция „Спорт и младежки дейности” отново подготвят „Великденско детско утро”, което ще забавлява малчуганите със забавни състезателни игри, куп награди и стотици балони. Освен в спортните семейни надпревари на сцената, децата могат да се включат и в конкурсите „Най-красиво яйце” и „Яйце-борец”, както и в надпреварата за най-голям балон от дъвка. Гост пред кметството ще е и пухкав Зайо-Байо, който ще проведе безплатна томбола за велосипед.


Организаторите Лили Бързева и Никола Шопов очакват и родителите да се забавляват редом с децата. Перилни и почистващи препарати от Мексон и луксозни козметични комплекти ще бъдат раздадени за награди на мама и татко, а всички усмихнати палавници ще похапнат вкусен козунак, който за първи път ще бъде изработен от пловдивския хлебен завод „Ритърн”. Празникът ще завърши с масова снимка на сцената пред Общината. Носете си яйцата, призовават организаторите.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин