Великденският базар в Трън - Трън, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Апр
13
Великденският базар в Трън
ДАТА: 13 Април 2023 ЧАС: 09:00 МЯСТО:
Добави в календара
Великденският базар в Трън

Великденският базар в Трън ще събере 10 участници пред читалището, които ще изложат козунаци, украси за Великден и други артикули


Базарът ще се проведе на 13 април, когато се отбелязва Велики четвъртък. На пространството пред сцената на читалището ще бъдат разположени шатри с ръчно изработени украси за Великден, сладкиши и други артикули. До момента участие в базара са потвърдили сладкотека “Ждрелото”, Жълтата къща в село Бусинци, Център за обществена подкрепа “Дъга”, детска градина “Ален мак”, Борислава Цонева и Даниела Динева, Йорданка Радивоева, която ще бъде с цветен щанд, Антоанета с представяне на цветни храсти и плодни дръвчета, Евгения Георгиева с домашни сладки и козунаци и Център за социална рехабилитация и интеграция-Трън. Очаква се потвърждение на фермери от село. Глоговица.


Читалището ще подсигури маси и шатри за участниците, както и музикално озвучаване за всички посетители. От институцията ще се погрижат и “Магазинчето при Вальо” да предлага скара и бира на гражданите. Базарът ще отвори в 11 часа.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин