Виенския Шьонбрун Фестивал Оркестер с концерт в България - Варна, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Дек
04
Виенския Шьонбрун Фестивал Оркестер с концерт в България
ДАТА: 04 Декември 2015 МЯСТО:
Добави в календара
Виенския Шьонбрун Фестивал Оркестер с концерт в България

От двореца Шьонбрун - Виена. Дворецът Шьонбрун - 450 години история. Обявен от ЮНЕСКО за част от Световното културно наследство. 


Един от най-значимите културни паметници в Австрия, както и един от основните туристически забележителности.
Коледата на 2015, имаме възможността, да бъдем част от тази приказка.


Съоснователят на Дворцовия оркестър на Шьонбрун, Петер Хозек, идва у нас със специална коледна програма. Репертоарът на "Шьонбрун Фестивал Оркестер" включва класически произведения от Хайдн, Шуберт, Моцарт, както и ключови моменти от творчеството на семейство Щраус, и други виенски композитори от тази епоха, като Милокер и Целен.


Под диригентството на именитият Гуидо Манкузи оркестърът изнася регулярни концерти, както в Двореца Шьонбрун, така и в Европа, Азия и Америка. Ерата на Имперска Австрия е поднесена с най-висока прецизност, качествен звук и сценично поведение. "Със сигурност тази коледа ще е специална." обещава маестро Guido Mancusi.


Обявените дати за коледните концерти са: 4 декември - Варна и 6 декември - София. Билетите са вече в продажба, на цени от 20 до 60 лв., a VIP пропуските са между 80 и 100 лв.


Можете да ги закупите от касите по места, Мрежата на Office 1 Superstore, Пикадили, бензиностанции OMV, както и он-лайн на eventim. Първите 300 билета са с промоционална отстъпка - 10 лв.


Очаквайте скоро подробности за точното място на провеждане!

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин