Време за обичане - концерт - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Апр
23
Време за обичане - концерт
ДАТА: 23 Април 2014 ЧАС: 19:00 МЯСТО:
Добави в календара
Време за обичане - концерт
Източник: festival-bg

Концерт на популярни български изпълнители, наситен с великденско настроение. На 23.04.2014 г. в Зала 1 на НДК, каним всички приятели на популярната българска песен, на концерта - „Време за обичане”. Ще прозвучат хитови, емблематични песни, оставили ярка следа в забавната ни музика.


Участват: Тони Димитрова, Кристина и Михаил Белчеви, Маргарита Хранова, Хайгашод Агасян, Роси Кирилова, дует „Шик”, Нели Рангелова, Милица Божинова и Асен Масларски, Константин Белчев, Мартин Йорданов и детски вокални групи „Пламъче” и „Пеещите кенгура” с ръководител Пламена Златева.


Талантливите професионалисти от Ансамбъл „Чинари” с художествен ръководител Асен Павлов, отново ще зарадват публиката с оригиналните си танци.


Водещият на концерта - Драгомир Драганов, както и оригиналният режисьорски поглед на Михаил Белчев и Боян Даскалов, ще засилят празничното Великденско настроение на зрителите.


Организатор на концерта е Фестивална програма „Приятели на България”, осъществила Юбилейния концерт на ансамбъл „Чинари“, двата грандиозни спектакъла „Звезди на българския балет“ и други.


С „Време за обичане“ - „Приятели на България“ отбелязва своя 15 годишен юбилей. Промоционални цени на билетите в продажба до 23.03.2014 г. - всички билети с цени от 35, 25 и 20 лева, ще се продават с отстъпка от 5 лева.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин