WHITE DINNER - пикник с дрескод бяло - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юли
27
WHITE DINNER - пикник с дрескод бяло
ДАТА: 27 Юли 2017 МЯСТО:
Добави в календара
WHITE DINNER - пикник с дрескод бяло

София става част от международен феномен - изискан пикник с дрескод бяло


Париж, Барселона, Милано, Ню Йорк, Сидни, Хонг Конг, Хонолулу, БерлинЙоханесбургХамбург, Торино, Мюнхен и десетки градове по света са подвластни на очарованието на спонтанния пикник, вечеря в бяло насред града, който има 30 г. история, започнала със спонтанен пикник на група приятели в Париж.  


Събитието WHITE DINNER изисква инициативност и желание за създаване на красота от самите участници: Пристигнали на локацията, гостите разпъват маси и столове, нареждат бели покривки и украси с цветя и стотици бели свещи, порцеланова посуда, чаши и прибори.


Организаторите на събитието са се погрижили за всички които нямат собствено оборудване, подходящо за подобен пикник – регистрациите предвиждат маси, столове и напитки като бира, летен коктейл с водка и джинджърел или хубаво испанско бяло вино. 


49652


Участниците сами приготвят и донасят храна като тапаси с прошуто и хамон, салати, пайове и десерти, фондю със сирена. Вече има десетки запалени фенове на формат, които не само са се регистрирали, но отсега намислят интересна украса и стайлинг за събитието WHITE DINNER, защото както по цял свят, така и в София ще има награди: трите най-атрактивни маси, ще спечелят специални награди от организаторите и техните партньори за събитието.


Дрескодът на събитието е изцяло в бяло. Красивите ефирни материи са повече от добре дошли на WHITE DINNER.


49653


Градският пикник в бяло е изцяло в тон със съвременната lifestyle концепция за slowliving. А именно, да се откъснем от обичайната среда, да намерим време за любимите си хора, да споделим любима храна с приятели и семейство, да превърнем сами една лятна вечер в различно преживяване.


Може би вече знаеш в компанията на кого искаш да станеш част от тази красива вечер?


Забавлението е гарантирано, защото освен храна и напитки, всички участници споделят заедно една емоция, обвързана с тайна локация и наслада от създаване на събитието от всички заедно. Очакват ни стрийт арт пърформанс с графити и акробатифотоизложба, музикантите от Ginger Grove ще  ни потопят в атмосферата на Париж и посрещане на залеза с лек джаз под звуците на Pink Martini и Zazсаксофон, а парти музиката на група Sky с вокал Пламен Денчев, известен и с фънк звученето си покрай Funky Miracle, ще ни накарат да танцуваме с най-известните български и чуждестранни евъргрийни и летни хитове, а финала за вечерящите в бяло и всички станали случайни наблюдатели на събитието, ще бъде DJ парти и запалване на бенгалски огън за  приветствие към фото обективите в 23.00 ч!


49654


В дъжд или пек, събитието се провежда и не се отменя!


Вече си падна по идеята и ще попиташ: Къде? По традиция локацията на събитието остава в тайна до деня на вечерятаСамо регистрирани членовеполучават инструкции за среща с координатори на събитието. Те ги отвеждат до избраната локация, която винаги е в топ центъра на града или зашеметяваща с градини или панорамни гледки локация – място на което искаш да видиш и да те видят! Тази разходка представлява своеобразен флашмоб в бяло, под погледа на учудените минувачи.


49655


Обичаме София и я пазим чиста! На WHITE DINNER са забранени пластмасови еднократни посуди и кенове. По традиция мястото се оставя такова, каквото е било заварено преди събитието и всеки сам почиства след себе си.


Можеш да станеш част от първото българско издание на елегантния градски пикник в бяло, на 27 юли 2017 г., четвъртък, тук.

Коментирай
Други събития
Юли
09
-
Юли
13
Лятна академия с Технократи
Други София, България
Добави в календара
Абонирайте се за нашия бюлетин