WASP с концерт в Бургас - Бургас, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Авг
04
WASP с концерт в Бургас
ДАТА: 04 Август 2014 ЧАС: 19:00 МЯСТО:
Добави в календара
WASP с концерт в Бургас
Източник: burgas.bg

Всеизвестната сред почитателите на твърдата музика група W.A.S.P. ще изнесе самостоятелен концерт в Бургас на 4 август тази година. Ангажиментът потвърдиха организаторите от М.Е. Music. Бандата ще забие на сцената на Летния театър от 19.00 часа.


Продажбата на билети стартира на 18 февруари в 9.00 часа:


- Промоционална цена за първите 200 билета: 35 лв.

- Цена на билетите на редовна продажба: 45 лв.

- Цена на билетите в деня на концерта: 50 лв.


Билети за концерта на W.A.S.P. могат да бъдат закупени на касите на Тикетпро в цялата страна - супермаркети "Пикадили", бензиностанции OMV, Вестникарска Група България, магазини Internity, Office 1 Superstore, магазини "На Тъмно", Usit Colors, Билетен Център НДК, магазини Orange, магазин Sound Garden" - Бургас, както и онлайн тук.


W.A.S.P. е група, която няма нужда от представяне. Тя безспорно е една от най-ярките легенди в рок музиката вече повече от 30 години. Бандата е създадена в Калифорния през далечната 1982-ра и през своята дългогодишна кариера печели милиони фенове по цял свят. В дискографията си W.A.S.P. имат 14 студийни албума, 2 от които със златен статус и продажби от над 50 милиона копия, както и стотици концерти на пет континента.


Шоуто на W.A.S.P. в Бургас е част от мащабното юбилейно турне на бандата ''30 Years Of Thunder'', което стартира през 2012 г. от Лондон и продължава и до днес. До момента гастролът е преминал през десетки държави, а музикалната критика го определя като най-доброто шоу на W.A.S.P. за всички времена.


Виж тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин