Wax On: Епизоди из аналога - Хаус и Техно епизод - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юли
04
Wax On: Епизоди из аналога - Хаус и Техно епизод
ДАТА: 04 Юли 2015 ЧАС: 21:00 МЯСТО:
Добави в календара
Wax On: Епизоди из аналога - Хаус и Техно епизод

Фондация за предприемачество, култура и образование има удоволствието да Ви покани на предстоящето музикално събитие от поредицата "Wax On: Епизоди из аналога".


На 4-ти юли от 21:00 ч. във Fabrica 126 ще се състои финалният епизод от серията събития на „WAX ON: Епизоди из аналога“, посветени на грамофонната култура. Тази събота фокусът е върху оригиналната диско музика и нейното развитие в различните течения: house, deep, techno, dub, minimal. В образователната част на музикалната вечер този път ще имате възможност да гледате филма „Pump up the volume – Vol. 1”, който ще Ви представи едни от най-големите имена от тази сцена.


За качественото винилово звучене и за събуждането на танцовия ритъм ще се погрижат Kaly MaD J, ùeL, Sergo, Ivo Graves и George Eve, а за да вдъхновим вашето лятно и весело настроение, сме осигурили лятната градината на Fabrica 126, така ще можете да включите и бански костюми в облеклото си.


Поредицата от събития "Wax On: Епизоди из аналога" цели да възроди интереса към грамофонната култура и да я постави в съвременен контекст. Петте епизода включват проведени дебати и музикални вечери с музиканти (DJ), използващи грамофонната плоча за изразяване на своя талант.


4-ти юли (събота) от 21 ч. във “Fabrica 126 – Хаус и Техно епизод


Вход 5 лв.


Wax On: Епизоди из аналога е проект на „Фондация за предприемачество, култура и образование“ в партньорство с Културен Център към СУ „Св. Климент Охридски“, музикален магазин „Boogie Exchange”, студентско радио „Реакция“ и “Fabrica 126”.


Серията „WAX ON” се посвещава на пет стила музика: фънк&соул, хип-хоп, реге, дръм&бас и хаус&техно.


Повече информация за предстоящите ни събития можете да намерите тук и тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин