Японските барабанисти Ямато отново в НДК - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Окт
28
Японските барабанисти Ямато отново в НДК
ДАТА: 28 Октомври 2014 ЧАС: 20:00 МЯСТО:
Добави в календара
Японските барабанисти Ямато отново в НДК
Източник: НДК

Японските барабанисти Ямато ще взривят отново зала 1 на НДК на 28 октомври от 20.00 часа! В рамките на световното си турне 2013-14 YAMATO 20th Anniversary Tour невероятните Ямато ще представят юбилейната си програма “На път”.


Ямато вече 20 години радват хората по света и ги заразяват със своята вдъхновяваща енергия и силен дух. Ритъмът на тайко барабаните е ритъмът на нашето сърце – в това дълбоко вярват барабанистите от Ямато и всеки човек, посетил техен концерт е усетил сетивно това твърдение. Тези завладяващи барабанисти са изнесли над 2400 представления в 55 страни от целия свят.


Всичко започва като на шега – първите им изяви са в Китай през 1994 г. пред 20 000 души в рамките на четири представления. Последващите им спектакли са в други азиатски страни, включително в Индонезия, Южна Корея и Сингапур.


През 1997-99 г. стъпват и в Южна Америка, като всяко отделно тяхно турне покрива поне 10 000 км. В 1999 г. за първи път участват на Фестивала в Единбург и са наречени ласкаво в пресата “музиката на душата”. С това се слага началото на световните им турнета. Днес те са известни и обичани в целия свят и са гостували в над 55 държави на всички континети.


Билети за спектакъла на YAMATO може да намерите в мрежата на Тикет Плюс и онлайн на https://ticketplus.bg, както и на касата на НДК, в “Дюкян Меломан”, във веригите магазини “Ориндж”, “Техномаркет”, “Пикадили”. Цените на билeтите са от 30 до 80 лв.


Вижте повече тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин