Youth music fest - Драгоман - Драгоман, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Авг
29
Youth music fest - Драгоман
ДАТА: 29 Август 2014 МЯСТО:
Добави в календара
Youth music fest - Драгоман
Източник: sonikstart

Млади музикални таланти от цяла България на една сцена в Youth music fest Драгоман. На 29.08.2014г. Соник старт ООД и Община Драгоман организират Youth music fest - Драгоман!


Едно събитие, което ще даде възможност младежки рок, поп банди и соло изпълнители от цялата страна да огласят центъра на Драгоман по повод празника на града. За първи път, в изпълнение на хитови парчета на Manowar, Guns N Roses, Yngwie Malmsteen и други световно известни предизвикателства, ще се изявят момичета и момчета от всички краища на България.


Кметът на община Драгоман, чрез идеята за подобно иновативно събитие, дава сцена на млади таланти и лично ги подкрепя чрез възможността да се изявят пред широката общественост и пред погледите на различни медии. Покани за присъствие са отправени както към кметовете на общини, които ще имат представители на младежката сцена, така и към музикални продуценти и редактори, които биха проявили интерес към качествата на изпълнителите.


Соник старт, фирмата доставчик на социални услуги на територията на цялата страна, в т.ч. и Драгоман, в контекста на своето динамично развитие, е фокусирана в областта на социалното предприемачество, консултирането, предоставянето на услуги и подкрепа – в търсене на иновативния подход и висок стандарт в работата на експертните екипи по места. Соник старт, в направленията на своята дейност, приоритетно подкрепя и децата таланти, често инициира и се включва в подобни събития.


Входът Youth music fest - Драгоман е свободен, името на групите, които ще забият се пази в тайна, с обещанието изненадата да е приятна!

Коментирай
Lyubo Igov, 21.11.2014 | 18:09
https://www.lyuboigov.com
Lyubo Igov, 20.11.2014 | 18:20
Ето и линк към концерта YOUTH MUSIC FEST Драгоман https://www.youtube.com/watch?v=XjqoxkAvKa4 Оператор и монтаж: Любо Игов www.lyuboigov.com
Абонирайте се за нашия бюлетин