Завладяващата Peggy Gou пристига на 30 март по покана на YALTA CLUB - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Мар
30
Завладяващата Peggy Gou пристига на 30 март по покана на YALTA CLUB
ДАТА: 30 Март 2019 МЯСТО:
Добави в календара
Завладяващата Peggy Gou пристига на 30 март по покана на YALTA CLUB

В края на месец март YALTA CLUB посреща една от най-обичаните жени на съвременната електронна сцена – Peggy Gou. Корейката, базирана в Берлин, идва за първи път в България в разгара на кариерата си. На 30 март, в Room 1, ще чуем безупречните сетове, които карат стотици хиляди души по света да крещят името ѝ.


Трудно е да не си чувал за Peggy Gou, чиято популярност набира все по-голяма скорост през последните четири години. Създателката на парчета като It Makes You Forget (Iteghane) и Han Jan бързо завладя сърцата на безброй хора, а сетовете ѝ, чието звучене стои някъде между Детройт, Лондон и Берлин, предизвикват еуфория сред всички. През последната година броят на изявите ѝ достига до впечатляващите 200 събития, което я нарежда сред най-търсените артисти на световната сцена. Тя е и най-младата, както и първата южнокорейка, която пуска в легендарния берлински клуб Berghain.


Peggy Gou не е от хората, които се задоволяват само с една страст. Въпреки препълнения си график, тя е част и от много други, уникални по рода си, проекти. През последната седмица на модата в Париж тя стартира собствения си моден бранд KIRIN (от корейски „жираф“), който е в партньорство с Virgil Abloh и е вдъхновен от яркия и дързък, съвременен стил на Peggy. Това не е всичко, защото поредният успех за нея идва в началото на 2019-а година, когато става лице на новата кампания на Nike –Just Go Bigger.


62220


Благодарение на харизматичната ѝ персона, еклектичен стил и най-вече качествената музика, тя безспорно е най-обичаният артист в света. В края на краищата, колко диджеи от световната електронна сцена могат да накарат публиката на Sub Club или Dekmantel да събуят обувките си и да ги размахат във въздуха?


Българските фенове имат уникалната възможност да станат част от Gou-манията на 30 март в най-добрия клуб за електронна музика у нас –YALTA CLUB.


Билети за събитието може да закупите oт OMV, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.


Повече информация може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин