iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юни
21
Къща за гости Джая - Белоградчик
ДАТА: ОТ 21 Юни 2017 МЯСТО: България ВИД: Хотел
Добави в календара
Къща за гости Джая - Белоградчик
Описание

Има едно място, където всеки камък разказва история, а шепотът на ветровете я носел ли носел на крилете на времето, докато я довял при нас, за да я чуем, преживеем и разкажем на децата, близките и приятелите си…

Дали случайността, в която не вярваме, желанието да бъдете авантюристи, чистото любопитство или просто нуждата от една кратка почивка, Ви накара да отворите тази страница?! Няма значение. Вие сте тук и вече сте наши гости.

Кога за последен път се опитахте да чуете мислите си? Да успокоите сърцето и ума си? Да сътворите мечта?

Елате в Белоградчик - малко градче с много природа, чист въздух и положителни вибрации. А ние ще се погрижим да забравите ежедневието, стреса и лошите мисли.
Ще се почувствате преродени, отпочинали и заредени с положителни емоции. Чистият въздух ще изпълни дробовете ви, живата гледка ще напълни очите, а мистичните камъни ще ви пренесат в друга реалност.

Е, усмихнахте ли се?!
И  ако нуждата от промяна, дори за кратко, е по-силна от Вас в момента, просто се отпуснете и й се доверете.

Вие ни открихте, ние ви очакваме.

Приемете предизвикателството да бъдете наши гости!

 

Къща за гости „Джая” е малък кокетен семеен хотел със собствен неповторим и елегантен почерк, разположен на тихо и спокойно място, в непосредствена близост до централната част на Белоградчик.

Обособеният затворен двор в задната част на къщата дава усещането за уединение, необходимо на всеки, решил да си почине – независимо дали сам или в компанията на близки и приятели. Освен това красиво аранжираното отворено пространство с розови храсти, цъфтящи и вечнозелени растения носи знака на домашното, уютното, сигурното място, готово винаги да посрещне изтерзаната и уморена от лутането в неспокойното и задъхано всекидневие, душа.

От двора се влиза през отделен вход на етажа, където се намират стаите, в които ще ви настаним. Цветовото решение на всяка една от тях в меки и топли тонове придава допълнително усещане за комфорт, уникалност и собствен заряд. А за да не остане у вас и капка съмнение, че сте избрали най-доброто място, на което да отседнете, ще добавим, че от вашата стая до нас ви дели само една стълбищна врата и няколко стъпала, за да ни потърсите без притеснения за всичко, от което се нуждаете.  

Включва

Цена: 20 лева на човек


За резервации:
0889 630 716 - Папи

За повече информация

Компания:

peika.bg
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин