15 винтидж каравани, в които ще поискате да живеете - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
15 винтидж каравани, в които ще поискате да живеете
Автор: Peika.bg
15 винтидж каравани, в които ще поискате да живеете

С какво превозно средство предпочитате да пътешествате?

Някои се захласват по лежерното пътуване с влак, други искат да спестят време със самолет, а трети избират плаване по вода. Ако обаче предприемате по-дълго приключение, е супер да заложите на каравана. Така няма да се лишавате от удобството на дома и да се чудите къде да прекарате нощта, ако попаднете на непознато място. 

Разгледайте снимките по-долу и вижте как малкото пространство, може да бъде аранжирано така, че да е удобно и красиво. Караваните могат лесно да се персонализират, да бъдат свежи и направят пътуването истински рай. 

Собствениците им изглежда не страдат от недостиг на нестандартни идеи за ремоделирането им. С подходящите мебели и цветове, те правят така, че малкото пространство да изглежда по-просторно и светло. Например белите стени и декор създават илюзия за ефирност и спокойствие. 

Е, разбита се, не всеки избира тази романтична естетика за своята каравана. Ако сте семейство с деца, може би по-добрият вариант е селският интериор - повече дърво и вълна, меки, неутрални цветове. Така караваната ще придобие истински домашен уют.

Независимо от интериора обаче, караваната може да пресъздаде атмосферата на дом в номадки условия. Разгледайте тези ремоделирани каравани, които ще ви накарат да се замислите дали това не е вашето превозно средство!

50170

50171

50175

50177

50178

50179

50181

50183

50172

50174

50180

50182

50176

50184

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин