Три свежи идеи за лятно кино - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Три свежи идеи за лятно кино
Автор: Peika.bg
Три свежи идеи за лятно кино
Снимка: Thinkstock/Guliver

Лятното кино е страхотна идея за топлите летни вечери или поне е по-добра идея от баровете и заведенията, където можете да отидете винаги. 

Хубавото на лятното кино е, че можете да гледате непознат/познат филм в приятелска компания, в отлично време и на въздух.

За щастие, тази година в България ще има няколко възможности да отидете на лятно кино и ние ви представяме три от най-интересните от тях.

Ето ги:

Пътуващо лятно кино на БНТ1

8-29 юли, много градове в страната

Пътуващото лятно кино на БНТ1 тръгва отново на път из летните кина по страната и с Пътуваща детска библиотека. Прожекциите започват в 21 часа. Вход свободен. Вижте пълната програма на Пътуващо лятно кино на БНТ1.

Блок Кино - безплатно българско кино на открито

12 юли - 12 август, София

От 12 юли до 12 август, всеки вторник и четвъртък междублоковите пространства на десет квартала в София се превръщат в киносалони под открито небе. Основната програма Блок Игрално Кино включва десет безплатни прожекции на 20 страхотни нови български пълнометражни и късометражни филми. Повече за Блок кино.

*

Кинодвор в Културен център G8

Цяло лято, София

Не е нужно лятното кино да е мащабна проява и прожекциите в двора на Културен център G8 го доказват. Там можете да гледате интересни заглавия в уютна атмосфера и камерен състав. Билет + Aperol Spritz ще струват 10 лв.

Следете програмата на културния център тук. 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин