5 съвета за дамите, които обичат да взимат всичко със себе си, когато пътуват - Съвети - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
5 съвета за дамите, които обичат да взимат всичко със себе си, когато пътуват
Автор: Peika.bg
5 съвета за дамите, които обичат да взимат всичко със себе си, когато пътуват

Дами, наясно сме, че когато става въпрос за подбирането на багаж при пътуване, нещата стават сложни и никога не е ясно какво точно искате да вземете.

В повечето случаи всичко приключва с взето повече от необходимите вещи. Затова ви подготвихме няколко съвета как да минимизирате багажи си. Ето ги и тях:

1. Дрехите

Подберете си няколко дрехи, които обичате и бихте искали да вземете със себе си и стилизирайте различни стилови комбинации. Уверете се, че те си подхождат взаимно, както и че всяка дреха в багажа ще оформя различен тоалет с останалите.

2. Обувките

Дами, два чифта обувки са предостатъчни. Когато дрехите в багажа си подхождат взаимно, изборът на обувки също няма да е труден. Подберете основния чифт според дестинацията, като ви съветваме да се придържате към равни обувки.  

3. Козметиката

Не помъквайте цялата козметика, с която разполагате. Вземете само това, което наистина ще ви потрябва. Подбирайте предимно продукти с мултифункционално действие и носете малки опаковки или пресметнати дози за периода на пътуването. 

4. Подреждането

В долната част на куфара подредете най-тежките вещи и панталоните, а след това ефирните и леки материи. Попълнете празнините (включително в обувките) с дребните нещица. В средата на куфара поставете козметичния несесер. Най-отгоре натрупайте разгърнати най-обемните дрехи. Дори за тях да не остане място, винаги можете да ги облечете върху себе си.

5. Допълнителните вещи 

Книгите и всички технически устройства са допълнителен товар към багажа ви. Една книга и фотоапарат са напълно достатъчни. Бъдете разумни при избора си и не влачете всичко, което имате със себе си.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Съвети
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин