7 най-откачени увеселителни парка - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
7 най-откачени увеселителни парка
Автор: Стефан Стефанов
7 най-откачени увеселителни парка
Снимка: mrhayata

На 16 юни 2015 г. в Кубинка, Русия отвори врати парк „Патриот“ - огромен военен парк с над 5000 оръжия и бойна техника. Там русначетата ще бъдат окуражавани да играят с гранати и да се катерят по армейските машини, ще могат да да управляват военна техника, да стрелят с оръжия и да скачат с парашут. На рафтовете за храна ще има войнишки порции, а в магазиинте за подаръци се продават магнитчета с руски диктатори като Сталин и Путин, който откри парка. „Патриот“ е на час път от Москва, струва 230 милиона паунда и ще бъде напълно завършен през 2017 г.


Докато въпросът откъде ще тръгне Третата световна война като че ли се изяснява, ние ви представяме другите най-откачени увеселителни паркове по света.

1. Bonbon Land 

Дания

35828

Този откачен парк е създаден през 1992 г. от местен сладкар и там определно има доста особени атракциони - като кучето Хенри, което изпуска газове, повръщащият плъх и крава с огромни гърди. Всичко останало ще ви го спестим. Това място е за хора с доста особено чувство за хумор.


2. Isgyvenimo Drama

Литва

35825

Тази туристическа дестинация се намира в съветски бункер на пет метра под земята и вътре е пълно с истински бивши членове на Съветската армия. Ако ви е интересно как се е живяло през комунизма през 1984 г., това е вашето място. В програмата са предвидени предаване на всичките си вещи, обличане на вехти палта, учене на съветския химн и разпит от КГБ в техния офис. Ако се справите с всичките гадости на съветската параноя, получавате шот водка на излизане.

3. Fantazy Land

Египет

35829

Този парк в Александрия е описван като „най-лошият увеселителен парк в света“, защото целият е в боклук, всичко е в полу-разпад и повечето атракциони не работят. Най-смешното е, че за това сметище дори има вход.

4. Love Land 

Южна Корея

35826

Това е открит парк със скулптури, всичките посветени на секса. В него постоянно се прожектират порно филми, а сред атракционните има такива като колело на мастурбацията... 

Паркът е на площ колкото две футболни игрища и всички статуи могат да се видят за около час, но, освен тях, има и  изложба от различни корейски артисти, която се сменя всеки месец. Разбира се, паркът е достъпен само за лица над 18 години, а за децата има зона, където да играят, докато възрастните са вътре.

5. Eco Alberto Park

Мексико

35830

Ако сте се чудели какво е да си мексикански емигрант, който минава границата със САЩ, това може да се изпита в този парк.

Eco Alberto Park се намира в град Ел Алберто на два часа от Мексико Сити и на 100 километра от американската граница. В общи линии, туристите отиват там, за да бъдат преследвани, да стрелят по тях и накрая да бъдат залавяни от актьори, които играят граничната полиция.

Основната атракция там е „Нощната хайка“, в която ви преследват въпросната полиция, контрабандисти на хора и истински кучета. Освен това, маршрутът е труден и в непозната област, където има и диви животни. Най-странното в тази работа е защо мексиканците ходят в този парк, като могат да пробват на живо това приключение, ако просто тръгнат към американската граница.

6. The Holy Land Experience 

САЩ

35824

Този парк във Флорида е посветен на живота на Исус Христос и включва старовремски йерусалимски пазари, юдейско селище, храм и стотици артефакти от Библията. Вътре шоуто не спира с пиеси, презентации и мюзикъли по темата. Отделно от това, можете да се присъедините към Тайната вечеря или да наблюдавате презентация за танцуване по вода. Разибра се, не може да се мине без възстановка на разпъването и въкръсването на Исус. Амин, както се казва.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин