7 семейни ваканции, които всеки трябва да направи поне веднъж - Съвети - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
7 семейни ваканции, които всеки трябва да направи поне веднъж
Автор: Peika.bg
7 семейни ваканции, които всеки трябва да направи поне веднъж
Снимка: pexels

Планирането на семейна ваканция може да бъде стресиращо. Има толкова много за обмисляне, от намирането на подходящо за семейството настаняване до избора на дестинация с дейности, които всички ще харесат. За щастие, ограничихме ги до седем вида семейни пътувания, така че можете да спрете да се стресирате и да започнете да се вълнувате от всички невероятни спомени, които ще създадете, докато пътувате заедно.

Независимо дали планирате интимно бягство за вашите деца и съпруга си или пътуване от на поколения с цялото ви семейство, ние сме събрали някои от най-добрите семейни ваканции, които всеки - от малки деца до баби и дядовци - ще хареса.

Отплавайте на круиз.

С много подходящи за семейството екскурзии и дейности на борда, множество възможности за хранене, детски клубове с наблюдение и други, всеки от вашия екипаж може да се възползва максимално от ваканцията си, докато прекарвате времето си заедно на круиз. 

Отпуснете се в ол инклузив курорт.

Подобно на круизите, семейните ол инклузив курорти са фантастична възможност за пътуване от няколко поколения, защото имат по нещо за всеки. Независимо дали търсите тропическо бягство в Карибите или домашен курорт със забавна, подобна на лагер атмосфера, най-добрите семейни курорти предлагат набор от дейности, които цялото семейство ще хареса (заедно с детски клубове за дните, когато всеки иска да върши своето). С храна, дейности и други, включени в една цена, ол инклузивът е идеална семейна почивка за тези, които търсят напълно релаксиращо бягство.

Ударете се по склоновете.

Излезте навън и отидете на пистите със семейството си на ски ваканция. С толкова много семейни ски курорти в Съединените щати може да сте само на един път с кола (или кратък полет) от страхотна дестинация. Потърсете курорти с добри програми за ски училища, терен за всички нива на ски (и изобилие от писти за зайчета за начинаещи) и дейности за всички възрасти - Beaver Creek, Whiteface и Park City Mountain Resort са сред най-добрите в страната.

Направете класическо американско пътуване.

Тръгнете на път с вашия екипаж и проверете националните паркове и емблематичните крайпътни атракции от списъка с кофи на вашето семейство. Вижте Големия каньон и червените скали на Седона по време на пътешествие през Аризона , карайте по шосе 66 или дори шофирайте из страната . Разбира се, ако пътувате с деца, ще искате да инвестирате в някои органайзери за кола и да заредите любимите им закуски, за да направите пътуването възможно най-гладко.

Посетете „Най-вълшебното място на Земята“.

Младите и младите по сърце не могат да устоят на ваканция в тематичен парк . Флорида и Калифорния са дом на някои от най-добрите тематични паркове в света, а Disney World наистина е най-добрата дестинация за тематични паркове, с четири увеселителни парка, два водни парка, перфектно тематични хотели на място и обширен район за пазаруване и хранене. Пътувания и атракции за всички възрасти, интерактивни заведения за хранене и незабравимата магия на Дисни ще направят това пътуване незабравимо.

Потопете се на слънце на релаксираща ваканция на плажа.

Семейства от всякакъв размер обичат спокойна ваканция на плажа . Независимо дали ще отлетите до Карибите, за да се потопите в тюркоазени води в петзвезден курорт, или ще наемете къща някъде на брега на континенталните Съединени щати, има ваканция на плажа за всеки бюджет и стил на пътуване. Остров Хилтън Хед, Флорида Кийс и външните банки на Северна Каролина са сред най -добрите островни дестинации в нацията .

Отлетете на ново място.

Планирането на семейно пътуване в чужбина може да изглежда обезсърчително, но спомените, които ще създадете, докато изследвате нова част от света заедно, ще продължат завинаги (и потенциално ще вдъхновят цял ​​живот любов към пътуването за вашите деца). Има толкова много места, които си струва да пътувате с деца , и където и да отидете, ще дадете възможност на децата си да научат повече за културата и историята чрез местни преживявания.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Съвети
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин