5-те най-популярни кафенета в Бали - Хапване и пийване - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
5-те най-популярни кафенета в Бали
Автор: Peika.bg
5-те най-популярни кафенета в Бали
Снимка: pexels

Колкото и да е странно за някои, едно цяло поколение хора сега решават къде да се хранят навън не само въз основа на това колко добър е вкусът на храната, но и колко добре изглежда – знаейки, че перфектните снимки на храна могат да помогнат за развитието на Instagram профила им. Най-популярните кафенета в Бали са и едни от най-добрите в Азия.

Ресторантите и кафенетата са добре запознати с тенденцията, а Бали е едно горещо място за храна, която е толкова цветна и красива, че си подхожда да бъде снимана.

Това са първите 5 места, които не можете да си позволите да оставите извън Инстаграм профила си.

1. Mad Pops

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от T͎I͎M͎O͎ | Content Creator (@timothyfelix)

Не само, че Бали е едно от най-инстаграм местата в света, техните кафенета са също толкова спиращи дъха. Веднага щом стъпите в Mad Pops, ще бъдете поразени от техните сладки изкушения и цветни сладоледи. Неоновите надписи ще осветят вашите кадри!

2. Мотел Мексикала

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Content Creator | Sydney AU (@anniesbucketlist)

Този странен мексикански бар, ресторант и универсална институция на Бали ще ви отведе „на юг от границата“ със своя ярък и жизнен декор и меню. През деня това е красиво кафене с пресни сокове и много светлина, за да правите сладки снимки. През нощта фиестата започва с редовни събития и мариачи групи.

3. Кафе картел

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Bali Food (@balifood)

Отличителна черта тук е иновативната машина Ripple: ще превърнете обикновеното кафе в необикновено изживяване. Използвайки патентована технология за печат, машината създава вдъхновяващи вълнички от всяко изображение или текст върху слоя пяна на кафе напитките.

Просто изтегляте приложението и можете да изберете всяка снимка, която искате да се появи на вашето кафе!

4. KYND

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jessica Shannon (@jess_s_lifestyle)

Ако смятате, че пейзажът на Бали е зашеметяващ, ще бъдете още по-завладени, щом влезете тук. Кафенето е сетивно, с цветове, избухващи от всеки ъгъл. Вероятно сте виждали KYND да изскача във вашата емисия на Instagram! Това лесно е едно от най-популярните кафенета в Бали.

5. Бали Бола

В Бали има толкова много кафенета, които могат да се използват в Instagram, но едно, което наистина се откроява, е Bali Bola. Това вегетарианско кафене има доста пастелен дизайн със стенописи, но храната им е най-впечатляваща. Купчините палачинки включват „инжекции“ с мед и обърнати фунийки сладолед.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Хапване и пийване
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин