7 знака, че излизате с пътешественик - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
7 знака, че излизате с пътешественик
Автор: Peika.bg
7 знака, че излизате с пътешественик
Снимка: Jon Rawlinson

Не е трудно да познаете пътешественика в човека, защото този начин на мислене не може да бъде сбъркан. Такива хора обмислят следващото си пътуване, преди да е приключило настоящото, и постоянно са в движение.

Винаги интересни, любопитни и мобилни, гаджетата-пътешественици имат способността да раздвижват застоялата реалност около себе си, което означава, че скуката е непозната по техните ширини. Ето кои са 7 от всичките знаци, че имате връзка с пътешественик:

1. Консумацията върви с добра история

Гаджето-пътешественик е човекът, който ще ви заведе на екзотичен ресторант, за да усетите вкуса на съответната култура. Много често гаджето-пътешественик познава храната, защото пътят му е минал и през съответната държава. Обикновено тези хора имат познания и за добрия алкохол, а техният избор от менюто винаги върви с някоя история за това как и къде са дегустирали питието за първи път.

2. Движение и пак движение 

Гаджето-пътешественик е човекът, с когото ще посетите най-много паркове, музеи и туристически пътеки в живота си. Тези хора постоянно са в движение, защото са винаги любопитни за ново знание и преживяване.

3. Снимките

Голяма част от пътешествениците са и прилични фотографи, което значи, че приключенията ви ще бъдат документирани подобаващо и с добро качество за поколенията.

4. По жилищата ще ги познаете

Жилищата на гаджетата-авантюристи са пълни с артефакти от пътуванията им - някои купени, други подарени им, а трети попаднали напълно случайно, за да напомнят за едно велико приключение. В същото време, апартаментите на повечето от тях не са големи, тъй като пътешествениците предпочитат да си дават парите за пътуване, а не за наеми. А и те и без това пътуват през цялото време.

5. Царете на спокойствието & ориентацията

Където и да сте, можете да разчитате на това, че гаджето-пътешественик ще ви поведе в правилната посока, просто защото тези хора са усвоили способността да се ориентират в непозната среда. В същото време повечето от тях винаги са много спокойни, защото са изпадали в къде по-големи затруднения по пътя си.

6. Подаръците

Гаджето-пътешественик не е човек, който обича големите подаръци на празници. В същото време, това е човекът, който ще ви донесе най-странният и чудесен подарък от другия край на света.

7. По снимките ще ги познаете

По снимките в социалните мрежи ще ги познаете – от техните профили извират снимки от различни дестинации, коя от коя по-зашеметяващи.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин