8 март: Идеи за подаръци, които са преживяване - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
8 март: Идеи за подаръци, които са преживяване
Автор: Мария Ангелова
8 март: Идеи за подаръци, които са преживяване
Снимка: Thinkstock/Guliver

Даже да не признавате 8 март за празник и да го смятате за отживелица, не пречи да го ползвате за повод за подарък. Подготвили сме ви няколко идеи за по-различни подаръци – те не са на цената на един букет цветя, не могат да се използват веднага и не са нещо, което ще бъде очаквано и предвидимо. Те са интересни преживявания, срещи с любими изпълнители, приключения – всичко онова, което всяка истинска жена ще оцени подобаващо.


Концерт на Джъстин Тимбърлейк в Истанбул

Подарете среща с любимеца на милиони жени - Джъстин Тимбърлейк, по време на турнето му The 20/20 Experience. Най-близката до България спирка на тура е в Истанбул на 26 май, а освен билет, можете да подарите и организирано посещение на Истанбул с бонус – среща със забележителния мегаполис.

Оферти за пътуване за концерта на Джъстин Тимбърлейк.

Концерт на Роби Уилямс в Манчестър

Роби Уилямс е известен с незабравимите си концерти, а почитателите му са от всички възрасти. В Манчестър на 2 юли Роби Уилямс ще изнесе шоу, което обещава да надмине досегашните му концерти, поводът за световното му турне е новият албум "Swings Both Ways".

Оферти за пътуване за концерта на Роби Уилямс.

За принцеси: Екскурзия до замъците на Бавария

Накарайте любимата жена да се почувства като истинска принцеса като я заведете в замък! А ако ще е замък – нека са замъците на Бавария. Те са като излезли от приказките и пазят тайните на благородните си обитатели. А един от тях – замъкът Нойшванщайн – е послужил за лого на най-приказното филмово студио – Дисни.

Вижте най-добрите оферти за екскурзия до баварските замъци.

Почивка в Санторини

Защото съвсем наскоро Санторини беше обявен за едно от най-фотогеничните места в света, а и откакто е открит от туристите, се смята за истинско бижу. Не е рано да се мечтае за море, нито да се организира посещение на приказния гръцки остров.

Вижте най-добрите предложения за почивка в Санторини.

За авантюристи: Приключение до Грузия и Армения

Това пътуване е за тези, които обожават сами да откриват нови земи, неочаквани места и нови приятели. За тези, които обичат хубавото вино и манастирите, кацнали на невъзможно стръмни планински склонове. Армения и Грузия са толкова близо до нас, а са толкова непознати, че опознаването им ще бъде истинско приключение!

Вижте оферти за екскурзия до Грузия и Армения.

Дубай – лукс, шопинг и предизвикателства за гмуркачите

Дубай неизменно се стреми да удивлява и да бъде на първо място. Скоро емирството ще има и нова изумителна атракция – подводен тематичен парк, напомнящ на потъналата Атлантида. Той ще е подходящ за гмуркане както от начинаещи, така и от напреднали. А помните ли огромните градини с цветя насред пустинята, които са се появили толкова нелогично и на такова невероятно място, че човек не може да повярва на очите си? Дубай доказва, че мечтите се сбъдват – чудесно послание за любимата ви жена.

Вижте най-добрите оферти за пътуване до Дубай.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин