Анимирани гифчета реконструират древни руини - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Анимирани гифчета реконструират древни руини
Автор: Peika.bg
Анимирани гифчета реконструират древни руини
Снимка: designboom.com

Чудесата на древността като Партенона в Атина и Египетския храм в Луксор напомнят за своето бляскаво минало по един нов начин. Често ни е много трудно да си представим как са изглеждали тези архитектурни шедьоври, когато са били в разцвета си.

Затова на помощ ни идват анимираните гифчета. Сега, благодарение на сътрудничеството между Expedia, NeoMam и This is Render, древните руини се превръщат в завършени структури и изглеждат наистина впечатляващо!

Тези архитектурни шедьоври ни напомнят колко просветени и знаещи са били нашите предци. Техните постижения не могат да бъдат достигнати дори днес, когато уж разполагаме с толкова напреднали технологии. 

За това пък можем да видим мини анимирани клипчета, които ни показват как е изглеждала фасадата на Партенона, големите статуи, които са пазили входа на храма в Луксор, Пирамидата на Слънцето в Мексико. В гифчетата ще видите реконструкция на английски замък, Храмът на Юпитер в Италия и още пирамиди от Мексико.

Благодарение на този метод ще можем не само да си представим, но и нагледно да видим как са изглеждали едни от най-значимите градежи в човешката история. 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин