Библиотеката на УНСС е изцяло обновена - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Библиотеката на УНСС е изцяло обновена
Автор: Peika.bg
Библиотеката на УНСС е изцяло обновена

Един от най-впечатляващите интериорни проекти в публичния сектор - библиотеката в Университета за национално и световно стопанство - започна в края на юни 2023 г. и приключи през ноември същата година.

Процесът по обновлението на университетската библиотека включва цялостната му реализация с последно поколение мебели, техника, оборудване и акустични и осветителни решения.

Библиотеката разполага с модернизирани читални, функционален център за предоставяне на информация и последно поколение технологии за почистване и опазване на съхраняваните единици. Залите включват още споделено пространство и специално проектиран кът за незрящи студенти.

Библиотеката на УНСС е изцяло обновена

Официалното откриване на библиотеката на 14.11.2023 г. събра на едно място изключително уважавани гости, сред които министър-председателят на Република България акад. Николай Денков, ректорът на УНСС проф. д-р Димитър Димитров и директорът на университетската библиотека г-н Петър Петров. 

Церемонията по откриването отбеляза също и 100-годишнината на университетската библиотека. Пожелаваме на ръководството, всички преподаватели, специалисти и студенти в УНСС още дълги години тя да бъде център на знания и традиции, но също и на модернизация и прогрес.

Библиотеката на УНСС е изцяло обновена

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин