Черен петък за пътешественици - Съвети - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Черен петък за пътешественици
Автор: Александра Любова
Черен петък за пътешественици

Да, приятели, дойде времето на големите намаления, а какво по-хубаво от това да си вземем нещата, от които имаме нужда, и то на страхотна цена!

От какво се нуждае един истински пътешественик? Удобни маратонки, непромокаемо яке и раница на гърба, пълна с термос и нещо за хапване. Но защо не направим нещата малко по-интересни, а и да улесним живота си и то на разумна цена!

Не всеки ден можем да си позволим да се поглезим, но сега с помощта на eMAG можем да го направим!

Не пропускайте датата 18 ноември, защото в годината има 52 петъка, но eMAG Black Friday е само един и си заслужава!

Зимата е на прага и вече отдавна не мислим за горещите слънчеви лъчи, плажа и летните емоции. Но понякога, за да направим лятото си епично, трябва да се подготвим предварително. За жалост почти всички сайтове премахват летните предложения през останалите сезони, само че eMAG предлага селекция през цялата година.

Черен петък за пътешественици

Представяте ли си да можете да прожектирате спомените от последната ваканция на стената в хола, за да може да ги гледате заедно с цялото семейство. А как ви звучи да пренесете киното пред караваната на плажа? Страхотно, нали? 18 ноември е датата, на която можете да се сдобиете с портативен видеопроектор на Samsung на специална цена.

Черен петък за пътешественици

Да, вече и аз се пренесох за момент на Смокиня с коктейл в ръка. Незабавно се появяват детски крясъци отвсякъде, които заглушават не само шума на морето, но и мислите в главата ни. Какво ще направите ако ви кажем, че децата могат да бъдат доволни и да се забавляват, а вие да си почивате без викове и напрежение? Ще ни почерпите още един коктейл? Няма нужда – даваме ви безплатен съвет, а eMAG ви черпят с невероятни отстъпки на небезизвестния, електрически ховърборд скутер.

Черен петък за пътешественици

Всеки от вас, който е наистина запален по пътешествията, знае, че тези моменти трябва да бъдат документирани! Сега е времето да се сдобиете с мечтаната спортна видеокамера GoPro.

Революционната Gopro HERO9 Black има 23.6 MP сензор за 5K видео и зашеметяващи 20 MP снимки. Зашеметяващият преден дисплей осигурява визуализация на живо за лесно кадриране, докато голям заден сензорен екран със сензорно увеличение осигурява бързо и интуитивно управление.

Добре, не всеки иска да снима с Gopro, въпреки че не ги разбираме тези, които не искат, но пък не ги съдим. Но все пак почти всеки иска да запечатва любимите моменти с близките хора, а това може да стане лесно и удобно с помощта на вашия нов телефон – Samsung Galaxy S21 FE.

Това е емблематичен член на епичната серия Galaxy S21. Заедно с онова, което обичате най-много, е създаден съвършения телефон, вдъхновен от феновете, за да бъде денят ви максимално наситен с емоции. Изданието за фенове се завърна с най-бързия чипсет, включително професионална камера.

Черен петък за пътешественици

Фитнес маниаци, обикновени спортуващи или хора с много задачи в деня си, часовник SmartwatchGarminFenix 6 Pro е тук, за да може да добавите карти, музика, интелигентно планиране на темпото и още към тренировките си - така че да приемете всяко предизвикателство.

eMAG са подготвили продукти Black Friday оферти за над 2 милиона броя продукти на склад!

Черен петък за пътешественици

Традиционно, eMAG прави т.нар. blackout (затъмнение) на сайта си, преди да посрещне натоварения трафик от желаещи да се сдобият със стоки на атрактивни цени. Сайтът става активен рано сутринта, след 7 ч. в деня на Black Friday – 18 ноември тази година, – а потребителите могат да разберат веднага щом кампанията започне, като инсталират мобилното приложение на eMAG и активират известията.

Добре е да знаем, че бройките на селектираните за кампанията оферти са ограничени и се изчерпват бързо поради големия интерес. Миналата година например, само за 1 минута вначалото на кампанията са били поръчани 1626 броя продукта.

Затова от платформата дават полезни съвети как да увеличим шанса си да се сдобием с желаните стоки на 18 ноември:

Наръчник за eMAG Black Friday 2022

- Инсталирайте мобилното приложение на eMAG и активирайте известията, за да разберете кога започва Black Friday 2022.

- Запазете предварително любимото си място за доставка, за да можете бързо и удобно да вземете поръчките си. Тази година на Black Friday за клиентите на eMAG ще бъдат на разположение над 3000 места за доставка в цялата страна (куриерски офиси, клоновете на Български пощи и автоматизираните денонощни станции easybox), както ишоурумите на компанията в София, в Сердика Център и Парадайс Център, и в Пловдив,в Пловдив Мол. Разбира се, и доставка до избран адрес.

- Запазете вашата карта в акаунта си, за да правите поръчки сигурно и бързо.

- Подгответе предварително списък с любими продукти.

*При отваряне на линковете към Black Friday продуктите, изброени в този материал, ще се виждат актуалните им цени за периода преди кампанията. Black Friday цените ще са видни и актуални, започвайки на 18.11.2022 г. след началото на кампанията до нейния край или до изчерпване на наличните количества.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Съвети
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин