Истинска история: Да живееш в 6 града едновременно - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Истинска история: Да живееш в 6 града едновременно
Автор: Peika.bg
Истинска история: Да живееш в 6 града едновременно

34-годишната Барбара Фиала пътува по 8 месеца годишно, като пребивава по средно два месеца в различни точки по света – основно в Европа.

Това ѝ се налага, главно заради служебни ангажименти и спокойно може да се каже, че тя буквално живее на 5-6 места едновременно

Дамата е основател на фирма за брандинг и комуникации със седалище в Ню Йорк. Тя прекарва повечето от времето си в пътувания из Европа. Барбара живее по три дни във всеки град в дадената страна, след което се озовава на друго място.

Основният ѝ дом е в Ню Йорк, но обикновено оттам лети за Лондон, а след това до Берлин, Будапеща, Варшава и Тел Авив – най-често в този ред. Тези градове са част от основния ѝ график, като между тях тя обикаля в други.

Истинска история: Да живееш в 6 града едновременно
Снимка: BBC.co.uk


В Лондон тя отсяда при сестра си. В Берлин си взема стая в частен клуб и хотел с много пространство за вечерни питиета и срещи с клиенти. Във Варшава и Будапеща Фиала отсяда в нови бутикови хотели и да вечеря в препоръчани ѝ предварително препоръчани от нейни колеги.

Извън битовия комфорт, Фиала също така се стреми да поддържа нормалния ритъм на живота си, като ходи на курсове по йога и особено обича да чете книги

Често пътуващите по бизнес си казват: Да приключи пътуването и ще прочета книга или ще ходя на курсове, коментира Фиала. Тя обаче няма как да си позволи да чака да мине пътуването, защото в нейния живот то не приключва! 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин