Декатлониада – открий кой спорт е за теб - С деца на път - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Декатлониада – открий кой спорт е за теб

Училището наближава. Всички деца, които обичат спорта, вече нетърпеливо потропват с краченце и очакват с нетърпение най-после да започнат любимите си тренировки.

Но изборът на спорт не е лесна работа. За всички, които все още се колебаят кой спорт да изберат, на 14 септември ще се развихри истинска спортна олимпиада в Декатлон с най-различни видове спорт. В унисон с мисията на Декатлон да прави спорта достъпен за всеки, малки и големи ще могат да съчетаят полезното с приятното в двата магазина на веригата в София. Всички ще могат да се забавляват, като опитат различни видове спорт и се запознаят със спортните клубове, където след това могат да започнат да ги практикуват редовно.

Входът е свободен.

Какво ще можете да спортувате по време на Декатлониада на 14 септември?

- бейзбол

- стрийт хокей

- баскетбол

- катерене

- лечебно изправителна гимнастика

- велосъстезание

- стрелба с лък

- карате

- бадминтон

- скаутски игри

Вижте пълната програма на Декатлониада по часове и места.

Спортните събития в Декатлон започнаха през лятото и вече са традиция – всяка седмица има ново преживяване за любителите на спорта в техния Декатлон. Досега са организирани занимания по капоейра, мини голф, йога, тенис на корт, катерене, волейбол, стрелба с лък, колоездене, лечебно изправителна гимнастика и други. Всичко това е напълно безплатно както за клиентите, така и за спортните клубове, които се представят. Такава е и мисията на Декатлон – спортът да е достъпен за всички. Това се олицетворява както от безплатните събития в магазините, така и от факта, че Декатлон намали цените на някои от най-търсените продукти завинаги. Това се случи в началото на септември и бе по повод първия рожден ден на веригата в България, отбелязан на 29 август 2014 г.

Само за една година компанията откри три магазина в България – два в София, през август и ноември 2013 г. и един във Варна в края на юни 2014, а през зимата предстои и откриване на обект в Пловдив.  

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория С деца на път
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин