Гигантска 3D Барби до Бурж Халифа - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Гигантска 3D Барби до Бурж Халифа
Автор: Peika.bg
Гигантска 3D Барби до Бурж Халифа
Снимка: instagram/Eye Studio

Хиляди хора се стичат в кината, за да видят как Барби оживява във филмовата адаптация на Грета Геруиг. И докато Марго Роби въплъщава героинята на екрана, една различна Барби сега привлича вниманието онлайн.

 

Eye Studio сподели видео на гигантска 3D кукла Барби, която излиза от яркорозовата си кутия и стои до Бурж Халифа в Дубай – най-високата сграда в света.

Въпреки че е дълъг само 16 секунди, клипът веднага грабва вниманието. На него се вижда огромната кутия на Mattel Barbie, поставена до небостъргача с раирана фигура, облечена в бански, стояща вътре. Изведнъж Барби оживява и преминава през пластмасовата опаковка, за да позира извън кутията. 

Eye Studio озаглави публикацията „Здравей, Барби, Кен ли търсиш?“. Учудващо, видеото е заснето на iPhone, преди Барби да бъде насложена в кадрите. Мнозина в коментарите похвалиха специалните ефекти, наричайки анимацията едновременно ужасяваща и хипнотизираща. Видеото вече натрупа над 180 000 харесвания и над 1 милион гледания. „Това е нашето най-гледано съдържание досега“, казва творческият директор на Eye Studio Юхи Рупаниадмитет. „Иска ми се да мога да ви дам обяснение какво се е случило с алгоритъма, но истината е, че не знаем какво се е случило.“

Можете да гледате невероятното видео по-долу:

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lucyna Mosakowska (@theiindubai)

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин