Хороскоп за пътуване: Риби - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Хороскоп за пътуване: Риби
Хороскоп за пътуване: Риби

Рибите търсят красиви гледки и авантюри

Рибите, които винаги се опитват да спасяват целия свят, могат да съчетаят пътуването си с някаква благотворителност. Когато пътуват, ще си купят сувенири от местни занаятчии, а не от големите търговски центрове, за да подкрепят местната икономика и труда на тези, които им се струват най-нуждаещи се.

Тяхната мечтателност ги кара да кроят планове за стотици маршрути и дестинации, но за да осъществят идеите си, чакат някой да ги „побутне“.

Чувстват се най-добре на места с вода, независимо дали само ще я гледат или ще плуват в нея. Пратете ги на морския бряг или на тропически остров и ще почувстват пълен покой и равновесие, докато слушат как вълните се разбиват в брега.

Чувствителната им и интровертна природа ги тегли към места с красиви гледки – към залив, залез, планина, пустиня... Само това обаче не е достатъчно, защото авантюристичният им и свободолюбив дух винаги търси нови места за скитане и (пре)откриване.

Освен това рибите са най-романтичният зодиакален знак и се чувстват най-добре на почивка с любимия си.

Подходящи дестинации: За една истински авантюристична почивка рибите се отправят към държава, чийто език не говорят – Китай или Суринам например. За да се насладят на красиви залези и плясък на морски вълни, лятото избират гръцките острови или турското средиземноморско крайбрежие.

Вижте и хороскоп за останалите зодии

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин