Хороскоп за пътуване за 2016 г. - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Хороскоп за пътуване за 2016 г.
Автор: Peika.bg
Хороскоп за пътуване за 2016 г.
Снимка: Thinkstock/Guliver

Тъй като съдим за хората не по техните качества, а по техните зодии, помолихме астролог да изготви детайлен хороскоп за пътуване за всички зодии за 2016 г. Дадохме му новия си пътеводител "50 места, които да посетите в България през 2016 г.". Той пък ни изпрати по пощата хороскопа, за да се информирате добре.

Къде да пътуваш в България според хороскопа - 2016

Идващата 2016 г. обещава да бъде изпълнена с навъртян километраж и нови дестинации за всички зодии, независимо от асцендента, ретроградния Меркурий във втори дом и личната ви Сатурнова дупка.

През 2016 г. Овните ги очаква среща със саламандър на пътеката към Чипровския водопад, а на Телците е писано да се изкъпят във водопад Боров камък.

Но нека Близнаците не завиждат, защото съдбата им е подготвила интересни срещи в Къщата на бабата на Червената шапчица в природен парк Небесните пасбища.

Раците да си гледат в краката, защото прожектираната на пода на Виртуалния музей в Ловеч вода се движи като стъпиш отгоре.

За Лъва новите запознанства ще са неочаквани - но всичко може да се очаква от виртуалния гид в Интерактивния музей на индустрията в Габрово!

Нови върхове за Девите, на които звездите препоръчват да не блеят в небесата, защото в подножието на връх Козя стена расте еделвайс.

Везните ще се обогатят интелектуално в Интерактивния музей Абритус, където им предстои да открият какво са изобретили древните римляни освен клечките за уши и спиралата за мигли.

Скорпиони, намалете пържените картофки и цигарите, защото за изкачване до пещера Снежанка ще ви трябва повечко въздух.

Зодия Стрелец ще е сред най облагодетелстваните и през идната година предимно ще си клати краката - но не къде да е, а на най-дългата пейка в България (в парк Острова в Пазарджик).

Козирози, като знак подвластен подвластен на слънцето, ви влече все към морето - и по-конкретно към маринования паламуд и калмарите в масло, с добавен сос скордаля при Димо във Варвара...

Водолеите ще стигнат дъното… на тайния тунел, който минава под село Долен.

Рибите да внимават с алкохола - дегустация на мелнишко вино и обръщане на цяла бутилка са две различни неща.

Важна бележка! Този хороскоп е изчислен за географските координати на България, тъй като е казано още в Библията: Не ходи на почивка в Гърция и на екскурзия в Италия, докато не си опознал собствената си страна! Амин.

Повече за дестинациите от хороскопа можете да откриете в пътеводителя "50 места, които да посетите в България през 2016 г.".


Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин