Интересни събития този уикенд (21-23 ноември) - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Интересни събития този уикенд (21-23 ноември)
Статията се отнася за изминал период.
Вижте най-актуалната информация за събития този уикенд
Автор: Peika.bg
Интересни събития този уикенд (21-23 ноември)
Снимка: Thinkstock/Guliver

Пътеводител из интересните събития за уикенда - от stand up комедия и караоке до фотоизложби, португалско кино и балканска музика. Вижте и какво интересно в списъка с интересни събития за деца през уикенда.

 

Stand Up комедия и караоке вечер

21 ноември, София 

Започнете свежо петък вечер - за първи път в България stand-up комедия и караоке се обединяват в едно надъхващо и електризиращо шоу, в което комиците от група Смешници ще си разменят микрофона и сцената с най-запалените певци от публиката в търсене на отговор на въпросите: Кой ще е по-смешен? Кой ще се изложи повече? Мястото е Бар Зар. Подробности за шоуто на Смешниците.

*

Гастрономически фестивал Премиер

31 октомври - 30 ноември, Банско

За трета поредна година есента в Банско ще е изкушение за сетивата по време на гастрономическия фестивал Премиер. В продължение на един месец в Премиер Маунтин Лъкшъри Ризорст ще гостуват вкусове от Япония, Перу, Холандия, Италия и остров Крит. Още за Гастрономически фестивал Премиер.

*

Балканско Гуча парти 5

21 ноември, София

Балканската духова музика идва с гръм и трясък. Духов оркестър, хорце и трима диджеи, които ще смесват балканска лудост от ска и пънк до традиционни ритми в клуб Maze. Повече за Балканско Гуча парти.

*

Изоставената България - фотоизложба

до 10 декември, София

Запустелите сгради, машини, дори цели села, носят спомена за отминали времена и събития. Местата, около които някога е кипял живот, днес са обречени на забвение и едно по едно стават жертва на разрухата. За да усетите атмосферата, витаеща из тези прашни кътчета от миналото, посетете изложбата “Изоставената България” на фотографа Христо Узунов. Стълбището на Orange center, София, ул.“Граф Игнатиев” 18. Повече за изложбата "Изоставената България".

*

Киномания в кино G8 и Евро Синема

14-27 ноември, София

Вижте програмата на Киномания в новото софийско кино G8 и Киномания в Евро Синема.

*

Месец на португалското кино 

4-25 ноември, Пловдив

Не е през уикенда, но си заслужава - в клуб Библиотеката (Пловдив) цял месец вторник и четвъртък ще са посветени на португалското кино. Входът е свободен. Програма на Месец на португалското кино.

*

Лъчеви преходи към хижа Козя стена

22 ноември, х. Козя стена, Троянски Балкан

Почувствайте магията на зимната планина, научете повече за живота на хижаря и станете част от една страхотна благотворителна кампания. Няколко лъча ще потеглят едновременно към хижа Козя стена на 22 ноември. Записванията са до 18 ноември. Повече информация за лъчевите преходи, повече информация за кампанията Професия Хижар.

Сладки пороци & спомени

до 31 януари 2015 г., Етъра

Гостуващата изложба в Етъра разказва за захар, кафе и сие от минали времена. Потопете се в сладкия свят на миналото, вижте гигантското Суперлукче и други любопитни захарни експонати. Подробности за изложбата Сладки пороци & спомени.

*

Изложба с рисунки на Микеланджело

до 15 декември, София

Изложба с оригинални рисунки на Микеланджело гостува в Националната удожествена галерия в София. 

*

Търсете сред стотици интересни събития в България и по света.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин