Интересни събития за този уикенд (14-15 юни) - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Интересни събития за този уикенд (14-15 юни)
Статията се отнася за изминал период.
Вижте най-актуалната информация за събития този уикенд
Автор: Peika.bg
Интересни събития за този уикенд (14-15 юни)
Снимка: Thinkstock/Guliver

Точно след петък 13-ти, който сме сигурни ще ви бъде страшно късметлийски ден, следва уикенд, изпълнен с какви ли не страхотни събития. И тази година дойде времето, в което пълноценно можете да стартирате обожанието си към лятото, като се възползвате от събитията, които вече се организират на открито. В следващите редове можете да разберете кои са те. 


Exit Adventure Bulgaria

13 юни, София

Можете да се потопите във фестивала EXIT, без дори да напускате София. Партито, което е подготовка за самия EXIT, ще  даде възможността да преминете през какви ли не музикални метаморфози, и то само за една вечер. Събитието се очаква с такова нетърпение, че даже няма да започне вечерта, както повечето партита, а ще бъде от 15:00 часа в клуб „Маймунарника“, сред Борисовата градина. За повече информация прочетете тук.

*

Джаз форум Стара Загора – международен фестивал

12-14 юни, Стара Загора

Дори и да не сте върли почитатели на джаза, този форум със сигурност ще ви впечатли – някои от най-добре музиканти на световно равнище, ще изпълнят незабравими произведения сред автентичния Форум на Августа Траяна. Фестивалът показва приемствеността и развитието на този музикален жанр у нас, заради което е и толкова популярен вече трета година. Повече за фестивала тук.

*

Откриване на Световното по футбол

12 юни, Бразилия

Този четвъртък ще бъде дългоочакваното откриването и първите мачове от Световното първенство по футбол в Бразилия. Началото е в 21:15 ч. Повече за събитието тук. 

*

Обиколка на Витоша – 100 км

14 - 15 юни, София

Това е едно от най-мащабните спортни събития у нас, което се доказва и от 40-годишната му история. Състезанието обединява бегачи и колоездачи не само от България, но и от цял свят. Духът на надпреварата е неповторим и със сигурност ще ви грабне, дори да не участвате. Разберете повече за Обиколка на Витоша – 100 км тук.

*

Piano Jazz Night

14 юни, Пловдив

Ако ще посрещнете идната събота в Пловдив – имате късмет. Пред вас стои възможността да се потопите изцяло в лятното настроение и атмосфера, чрез Piano Jazz Night. Мястото е клуб Vino Culture в Пловдив, а часът – 21:00. На пианото ще бъде Живко Братанов, а вокал – Милица Панайотова. Входът е съвсем свободен. Повече за събитието тук.

*

P.I.F. acoustic в Студио 5

14 юни, София

Група P.I.F., която толкова много хора направо обожават, ще зарадва своята публика с едно по-различно и нестандартно, но все така чудно, изпълнение. Можете да очаквате един изключително интересен и нов акустичен вариант на обичаните от всички песни, а и прекрасният глас на Димо. Разберете повече за събитието тук. 

*

Вижте всички събития в България и по света - по дати, населено място и интереси.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин