Изгодни полети за пътувания през есента - Съвети - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Изгодни полети за пътувания през есента
Изгодни полети за пътувания през есента

Преди броени дни настъпи астрономическата есен, с което закрихме летния сезон или поне този в България. Но докъде можем да пътуваме през есента на изгодни цени, можем ли поне още малко да удължим лятото си и да съберем последни слънчеви лъчи?

Както знаем, в съседна Гърция летният сезон продължава и октомври, а цените са изключително изгодни. Самолетни билети до Атина за октомври могат да се купят на цена от 12 евро за двупосочен билет. Несъмнено в Атина има какво да се разгледа, а дестинацията е подходяща и за почивка. А защо не и двете? Хотелското настаняване започва от 19 евро за двойна стая.

Можете да посетите и все по-популярния сред българите Дубай. Подходящ период е ноември, когато температурите нямат нищо общо с тези в България и са около 30 градуса. Двупосочен самолетен билет можете да намерите на цени от 105 евро, 3-звездните хотели започват от 35 евро, а 4-звездните – от 44 евро за двойна стая. Освен лукс, плаж и шопинг, Дубай предлага много забавления и атракции за малки и големи.

Ако предпочитате активна почивка, съчетана с разглеждане на музеи, забележителности и интересни места, Берлин през ноември е вашето място – цените на билетите започват от 6 евро в посока. Полетите са с много удобни часове и дават възможност за пътуване дори без отпуск, избирайки петък– неделя. Хотелите са на цени от 31 евро на нощувка.

Изгодни полети за пътувания през есента

За маниаците на тема пазаруване чудесен избор е Истанбул. Удобните директни полети от София и Варна са малко по-скъпи, но пък курсът на турската лира направи дестинацията изключително търсена не само заради интересните забележителности, но и заради драстично по-ниските цени на всякакви стоки в момента.

Онлайн технологиите вече ни позволяват много лесно да откриваме най-ниските цени на полети до всяка една дестинация. Която и да изберем обаче, добре е да не забравяме и застраховката за пътуване, тъй като навлизаме в месеците с повече закъснения на полети, напомнят експертите.

Източник: eSky

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Съвети
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин