Изкъпете се в бани от червено вино, кафе или чай в този СПА център! - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Изкъпете се в бани от червено вино, кафе или чай в този СПА център!
Автор: Peika.bg
Изкъпете се в бани от червено вино, кафе или чай в този СПА център!
Снимка: Hakone Kowakien Yunessun

СПА център в Япония позволява на гостите си да се отпуснат и забавляват в един истински увеселителен парк с горещи извори. Тук всеки посетител може да опита бани със зелен чай, кафе и дори червено вино!

Водният парк Хаконе Ковакиен Юнесун е известен със своя доста необичаен репертоар от горещи вани. СПА центърът, който се намира на 50 километра от Токио, в град Хаконе, разполага с 26 бани, някои от които са пълни със съставки като саке, зелен чай, кафе и червено вино. 

Чайят, отглеждан в околните планини, се използва за банята със зелен чай, а кафените зърна се приготвят с вода от природните горещи извори, за да се създаде еди истински кафе-спа център. Черешката на торттаа е басейнът с червено вино, което се излива лично от сомелиер. Тук не е необичайно да видите, че хората пият вино директно от ваната в ръце.

Изкъпете се в бани от червено вино, кафе или чай в този СПА център!
Снимка: Hakone Kowakien Yunessun

Други тематични минерални извори в Хаконе включват "Божието Егейско море", което е оформено като древна римска баня.Посетителите могат да опитат и още една атракция, наречена "Родео Маунтин", където горещата вода се изпомпва във външни водни пързалки, дори през зимата!

Районът Хаконе е известен със своята природна красота, гледка към връх Фуджи и горещи извори. Това е истинска уелнес дестинация, а гостите могат да се насладят на традиционни СПА процедури в пещерата с горещи извори, сауна с мехури, финландска баня, ароматерапия и много други.

Изкъпете се в бани от червено вино, кафе или чай в този СПА център!
Снимка: Hakone Kowakien Yunessun

Но тематичните басейни, особено този е червеното вино, са любими на посетителите на СПА центъра. Освен приятно и забавно, къпането в червено вино е подмладяващо и има лечебно свойство за тялото. Все пак трябва да знаете, че то може да изсуши кожата ви, така че не прекалявайте.

Цените в този воден парк с горещи изводи също са доста примамливи. Допускането до пълен набор от водни атракции ще ви струва 36 щатски долара или около 60 лева. Повече подробности за това райско място можете да откриете на официалния му уебсайт

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин