Как да изберем авиокомпания за полет между София и Ню Йорк? - Съвети - Peika.bg

iNews Novinite Econ 3e-News Insmarket Jenite Div OperationKino Sporta FitWell Sportuvai Peika NasamNatam Sever Programata Doctoronline Kulinar Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Как да изберем авиокомпания за полет между София и Ню Йорк?
Как да изберем авиокомпания за полет между София и Ню Йорк?

Ню Йорк е една от натоварените дестинации, до която не можете да летите директно от София.

Благодарение на софтуера на SafeConnect ще разберем коя авиокомпания предлага най-оптималните варианти за полет по това направление. 

Ето какво показа проучването:

Най-бързо може да достигнете от София до Ню Йорк за 12 часа и 35 мин. (Австрийски авиолинии), а най-дългото пътуване отнема 35 часа и 50 мин. (Аерофлот). Най-малкото време за трансфер е само 1 час и 5 мин. (Австрийски авиолинии), а най-дългото е над 22 часа (Аерофлот). 

Рискът за изпускане на връзка е нисък при над 80% от авиокомпаниите. В изчислението се взима предвид коефициентът на закъснения и отмяна на полети. Рейтингът за комфортa на прекачване варира от 2.7 звезди (Бритиш Еруейз) до 4.6 звезди (Австрийски авиолинии) от общо 5 възможни.  

И нека сега разкрием най-добрия полет. Първото място отива за Австрийски авиолинии с полетиOS800 (SOF-VIE) / OS 89 (VIE-EWR). Комфортът на прекачване за тази комбинация има 4.6 звезди, времето за трансфер е само 1 час и 20 мин., а общото време за пътуване е 12 часа и 35 мин. И двата полета имат отлични показатели за закъснение. Рискът да изпуснете връзка е малък, но въпреки това следващият полет от Виена до Ню Йорк тръгва само 30 мин по-късно.

Вторият най-добър полет е с комфорт на прекачване от 4.4 звезди и отново се предлага от Австрийски авиолинии. Луфтханза държи трето и четвърто място с 2 опции, всяка от които с 4.2 звезди. Петата най-добра връзка се предлага от Бритиш Еруейз.

В дъното на класацията намираме полет на Бритиш Еруейз с рейтинг на прекачване от само 2.7 звезди и умерен риск от изпускане на връзка. Следват полетни опции предлагани от Аерофлот и Турски авиолинии.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Съвети
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин