Как и къде обичат да пътуват представителите на различните зодии? (част 1) - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Как и къде обичат да пътуват представителите на различните зодии? (част 1)
Автор: Peika.bg
Как и къде обичат да пътуват представителите на различните зодии? (част 1)

Всички зодии имат различни качества и затова обичат различен тип пътувания и дестинации. 

Вижте кои са те:

Овен

Вие сте родени изследователи. Дори да пътувате по план, очертавате маршрута си в последния момент. Не се страхувате от непознатото. Да научите нещо ново, да видите и откриете нови места, да опознаете нови култури – това е идеалната почивка на вас. И колкото повече движение има по време на тази почивка, толкова по-добре. Екзотичните места и дивата природа ви привличат като магнит. Къде няма да откриете Овена? Да се излежава безметежно на плажа и да се храни под строй в строго определи часове. Това просто не е за него.

Къде да пътувате: Неапол и Верона (Италия), Сарагоса (Испания), Марсилия (Франция), Краков (Полша), Бирмингам (Великобритания), Берлин (Германия).

Телец

Не обичате да пътувате надалеч, а ако го направите, задължително ще очертаете предварителна стратегия на пътешествието: основна информация за мястото, подходящи хотели, добри ресторанти, забележителности... Никой не бива да се опитва да ви изкушава с евтин хотел или палатка. За вас вкусът на живота е правило № 1 и лишението от удобства ще ви обиди много. Дори и само за уикенд имате нужда от всички блага на цивилизацията. Привличат ви места с красива природа, зелени поляни, величествени планини.

Къде да пътувате: остров Мадейра, Париж (Франция), Палермо (Италия), Сент-Люис (САЩ), Лайпциг (Германия), Люцерн (Швейцария).

Близнаци

Ще се чувствате добре там, където има удобен транспорт и добри комуникации. Вие сте подвижен знак и затова е важно да разполагате с тях. Предпочитате да пътувате с автомобил, за да спирате и разглеждате всичко интересно по пътя. Най-добре ви е в града. Тишината и спокойствието определено не са ви по вкуса. Посещавайки дадено място, очаквате да намерите нови приятели, нови емоции и много изненади. От всяка страна, която сте посетили, задължително носите сувенири: различни брошури и карти. Какво следва от това? Пътепис, разбира се!

Къде да пътувате: Милано (Италия), Лондон (Великобритания), Мелбърн (Австралия), Кордоба (Испания), Брюж (Белгия) и северните градове на Египет.

Рак

Обичате домашния уют, приемате трудно нови лица в приятелския си кръг. Това обаче не важи за пътуванията. Пътешествията обаче за вас са привлекателната възможност да изживеете нещо ново и необикновено. Но където и да отидете, все се тревожите за битови неща – качествата на храната, билетите за връщане... И понякога стигате до крайности, запасявайки се с торба лекарства „за всеки случай“. Като цяло ви привличат места, свързани с религиозни паметници. Обичате и да обикалят улиците просто за да наблюдавате местните обичаи.

Къде да пътувате: Амстердам (Холандия), Истанбул (Турция), Тунис (Тунис), Венеция (Италия), Кадис (Испания), Стокхолм (Швеция).

Лъв

Благородни, силни, щедри, вие държите да получавате най-доброто от най-доброто. Винаги пътувате заобиколени от хората, които обичате. И не търсите просто компания, а искате хората около вас да са щастливи. Лъв на къмпинг? Няма такова „животно“! Но Лъв на карнавал – това вече е възможно. Обичате да сте в центъра на събитията, да бъдете обградени от хора и светлина. Любимите ви места са топлите и слънчеви страни, както и всички градове, в които има добри традиции за дните преди Коледа. И заразявате умението ви да се забавлявате.

Къде да пътувате: Прага (Чехия), Чикаго (САЩ), Бомбай (Индия), Дамаск (Сирия), Бристол (Великобритания), остров Сицилия (Италия).

Дева

Бихте се чувствали добре там, където имате възможност да подобрите здравословното си състояние. Преди пътуване обаче сте малко досадни, тъй като планирате всичко до най-дребните детайли. Но пък така сте спокойни, че нищо не може да ви изненада. Най-добрата почивка за вас е тази с книга в ръка. „Плувате в свои води“ там, където можете да научите нещо ново. Не сте по шумните курорти и среднощните дискотеки. Обичате по-тихи и безлюдни кътчета, но пък с много места за разглеждане: например музеи.

Къде да почивате: остров Крит (Гърция), градовете от Европейска Турция, Тулуза (Франция), Базел (Швейцария), Йерусалим (Израел).

 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин