Какъв тип пътешественик си? - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Какъв тип пътешественик си?
Автор: Peika.bg
Какъв тип пътешественик си?
Снимка: Thinkstock/Guliver

Открий какъв пътешественик си:

Пътешественик екстроверт – още не си успял да оставиш куфара си на земята и си се запознал с трима местни, с които вече си говорите на малки имена.

Откривател – за теб пътеводителите са глобално зло, четеш ги само за да видиш къде да не ходиш. Предпочиташ да разпиташ местните хора за интересни места, които да видиш.

Ловец на забележителности – не можеш да се успокоиш, докато не видиш всички основни забележителности на мястото – нали затова си дошъл в крайна сметка?

Пътешественик-кулинар – трябва да опиташ максимален брой от местните рецепти и да си тръгнеш с поне една, записана за личния ти готварски тефтер.

Фотопътешественик – не се брои, че си бил някъде, ако нямаш снимка оттам. Първо само пейзаж, после ти на фона на пейзажа.

Целогодишен пътешественик – повечето хора почиват на плажа през лятото и карат ски през зимата. Ти пътуваш не според сезона, а според настроението си и метеорологичните условия нямат пръст в решението ти кога и къде да отидеш.

Релаксиращ тип – преди да започнеш да обикаляш по забележителности и да правиш каквото и да било, имаш нужда да пийнеш, да хапнеш и да полежиш на плажа.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин