Какво да правите, когато ви е скучно по празниците - Съвети - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Какво да правите, когато ви е скучно по празниците
Автор: Peika.bg
Какво да правите, когато ви е скучно по празниците
Снимка: Thinkstock/Guliver

Дълго чакаме поредицата от празнични дни, в които ще можем най-сетне да се наспим, належим и намързелуваме на воля.

 

Накрая те пристигат и нерядко се случва вместо да си починем, както си му е редът, да се окажем налегнати от нечовешка скука. За да не приключите почивните дни в по-тежко душевно състояние, отколкото сте ги започнали, събрахме няколко идеи за борба със скуката.

Организирана борба със скуката

Или борба с организираната скука. Въпросът е да съберете цялото скучаещо войнство и да преоткриете груповите игри – независимо дали ще е скрабъл, карти, филми, градове и държави (а това откога не сте го играли?) или туистър. Игрите зимно време вървят и с други приятни неща като греяно вино, коняк, домашни сладкиши...

25262

Научете нещо ново

Например започнете с няколко думи на нов език, който ще упражните по време на следващото си пътешествие зад граница. Тук можете да разгледате нашите любими безплатни сайтове за учене на чужди езици. Ако не ви се започва с нещо ново, припомнете си позабравените езици, които сте учили преди.

22489

Излезте в снега

На разходка, на снежен човек (може да организирате изграждането на скулптурен парк от снежни човеци пред блока), на ски или сноуборд, из планината или на добрия стар метод за успокояване на нервите – бой с топки.

7983

Пътувайте от креслото

Поредицата ни от видео пътешествия „Пътувай от креслото“ ще ви разходи из екзотични кътчета на планетата, ще ви срещне с интересни професии, с невероятни човешки постижения и неочаквани гледни точки към места, които познавате. По-добро от телевизия. Разгледайте филмчетата от поредицата Пътувай от креслото.

13972

Открийте нови книги

Когато не пътуват, запалените пътешественици често могат да бъдат хванати да четат за пътуване. Стараем се винаги да сте информирани за интересните заглавия за пътуване, култура и интересни човешки истории. Вижте книгите за пътуване, които сме ви представяли.

23557

Подредете спомените от пътешествията

Подредете хаоса от снимки в папки в компютъра си или на налепете картички, билети и други спомени, които пазите от миналите пътешествия, в дневника си за пътуване. Опишете забавни случки с няколко думи, за да сте сигурни, че няма да бъдат забравени.  

23397

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Съвети
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин